Na sklonku minulého roku se na internetové seznamcepro sexuchtivé objevil účet Dádina manžela Felixe Slováčka (74), který přitom již tehdy udržoval vztah s mladou výtvarnicí Lucií Gelemovou (34). Sám hudebník tvrdil, že si určitě žádný nezakládal a vymlouval se na svou neznalost techniky.

Patrasovou ale tehdy záležitost pořádně vytočila. „Felixovo chování mě poškozuje u mých diváků. Děti totiž mají rodiče a ty sledují média. Vůbec nechápu, proč mi dělá takovou ostudu,“ zlobila se a ve vzteku zvažovala i rozvod. Od té doby uběhlo již více než půl roku, ale manželé jsou stále svoji, i když si nového partnera našla už i Dáda.

Zřejmě ji láska k italskému hoteliérovi Vitovi zaslepila natolik, že dočista zapomněla, jak moc jí Felixova údajná aktivita na internetu zlobila. Sama si totiž založila účet na Instagramu a začala ho plnit snímky z Kalábrie.

S klidným srdcem a spokojeným úsměvem vystavovala svůj plný dekolt i postavu ve dvoudílných plavkách. Skoro jako by manželovi posílala jasné vzkazy o svém štěstí. Vzápětí ji ale čekala ledová sprcha v podobě řady negativních komentářů. Dokonce ani u svých nejbližších se herečka nesetkala zrovna s pochopením. „Chtělo by to trochu soudnosti a zapnout víc rozum,“ rýpnul si do ní Slováček.

Posléze se od ní odvrátila i dcera Anna Slováčková (21), i když nejdříve se nejdříve snažila mámu obhajovat. „Já ji na Instagramu nesleduju, takže už ani nemám přehled o tom, co tam přidává. Už to přehlížím,“ řekla Expresu Anička, která je přitom sama na internetu dost aktivní a naposledy se pochlubila s novým účesem. Jelikož jí prý show Tvoje tvář má známý hlas poškodila kvalitu vlasů, chtěla si nová posila Ordinace v růžové zahradě 2 vyholit hlavu. Jelikož by jí za to v seriálu asi nepoděkovali, nakonec od tohoto nápadu naštěstí upustila.

Ani distanc dcery ovšem Dádu nepřesvědčil, že by měla se svůdně laděnými snímky přestat. Ovšem jedna změna v poslední době přece nastala, Patrasová totiž na všechny vyzrála, zalovila ve vlastní historii a na sociální síti se pochlubila například fotkou ze seriálu Návštěvníci, na níž je coby Emilia Fernandez v Evině rouše. A dočkala se tentokráte jen pozitivních reakcí.

VIDEO: Dcera Patrasové Anička si stěžuje, že ji účast ve Tváři zničila vlasy

Video
Video se připravuje ...

Dcera Patrasové Anička si chce oholit hlavu. Účast ve Tváři jí prý zničila vlasy Markéta Reinischová, Lukáš Červený

Fotogalerie
60 fotografií