Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Smrtelné nebezpečí u Chomutova: Řidič se zbláznil?! Kamion se řítil v protisměru!

Autor: Helena Lacinová, Michaela Kalkusová - 
15. srpna 2017
18:56

Ohrozil životy desítek lidí! Řidiči, kteří jeli v pondělí kolem poledne směrem do Německa, zažili šok. V protisměru se od Hory Sv. Šebestiána u Chomutova vyřítil maďarský kamion a jel proti nim.

 Jeden z řidičů zběsilou jízdu žlutého kamionu natočil a video umístil na Facebook. „Jedu nemalou rychlostí po nový silnici směr Německo. Přejíždím z rychlého pruhu do pomalého a kamion naproti mně v rychlým pruhu v protisměru...,“ napsal další řidič.

„Oznámení o kamionu v protisměru jsme přijali na lince 158 v pondělí kolem 12. hodiny,“ řekla policejní mluvčí Irena Pilařová. Poznamenala, že policisté, kteří na místo okamžitě vyrazili, už kamion nedostihli a zatím k němu nemají žádné poznatky.

„Video samozřejmě máme k dispozici a věc jsme začali prověřovat,“ dodala mluvčí. Místo, kde k incidentu došlo, je podle šoférů velice nebezpečné. Před odbočkou na Vejprty probíhá oprava silnice a doprava je ze čtyř pruhů sváděna do dvou. „Je to tam dobře značené, ale musí se jet předepsanou rychlostí. Nejspíš jel jako čuně a špatně ze zúžení vyjel,“ popsal Blesku řidič autobusu, který tudy jezdí denně.

VIDEO: Po dálnici u Chomutova se řítil kamion v protisměru

marmat ( 15. srpna 2017 21:35 )

Policie ZATÍM NEMÁ POZNATKY !!! to je hláška ze silvestra...nebo kamion "ODPAŘIL" poprvé v Česku David Copperfield !? Jeďte po Praze v dopravní špičce bez přední, nebo zadní SPZ Mají vás do 15 minut.....

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání