Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Marka (†27) srazil autobus, před třemi týdny mu zemřela nejmilovanější žena jeho života

Autor: shp - 
15. srpna 2017
21:58

Byl to hodný a přátelský mladý muž, kterého měl každý rád. Nedávno ho zasáhla rána, když mu zemřela nejmilovanější žena jeho života – babička, se kterou si tak rozuměl. Bližní Marka (†27) ze slovenské obce Hoste jsou z jeho smrti zdrceni. Srazil ho na kole autobus, i když měl na sobě reflexní prvky.

Marek mířil z obce Hoste do Majcichova. Autobus převážející zaměstnance místního podniku jel ve stejném směru jako cyklista. 64letý řidič vozidla ho pravděpodobně neviděl a zezadu ho srazil. Mladík na místě zemřel.

Byl to zlatý chlapec, takového široko daleko nenajdete. Všechno nosil, každý den jsem ho vídal. Silnice je na vině a řidič na 100 %, jezdí tu jako blázni,“ řekl TV Joj a neubránil se pláči. Markova smrt ho zasáhla. V rodině je to přitom druhá smrt během krátké chvíle.

Jen před třemi týdny nám zemřela babička, která pro něj byla nejvzácnější ženou pod sluncem. Naučila ho, jak se modlit a být dobrým člověkem. Ona ho asi chtěla mít u sebe, tak si ho vzala do nebe,“ řekl Novému Času smutně otec Marka.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání