I když Kuklová v životě nemá zrovna moc štěstí v lásce, snaží se na to nemyslet a užívat si života. Vyrazila tak na dovolenou se synkem Romanem (8) a svůj profil na Facebooku nyní plní fotkami plnými pohody.

Snad na všech snímcích Míšin obličej zdobí zářivý a spokojený úsměv, přičemž se herečka nestyděla zveřejnit ani fotky z pláže, na nichž má na sobě bílé dvoudílné plavky. Možná chtěla plným dekoltem trochu podráždit všechny muže, kteří jí kdy dali košem.

Koneckonců z jednoho rozchodu se představitelka pohádkových princezen právě dostává. V červenci jí totiž krachl vztah s fotografem Jiřím Kášem (37). „S Jiřím už jsme jenom kamarádi. Vděčím mu za hezký čas a doufám, že další spolu zažijeme, protože praví přátelé jsou na celý život,“ okomentovala tehdy konec Michaela, která ještě pár měsíců předtím mluvila o osudové lásce.

Dříve jí to ostatně nevyšlo ani s tatínkem Romana, podnikatelem Romanem Holomkem. Předtím strávila patnáct let v manželství s kolegou Jiřím Pomejem(52), rozdělily je ale nakonec rozdílné povahy a spory kvůli založení rodiny a dluhům, které Jiří nasekal.

VIDEO:  Co nejvíc trápí Míšu Kuklovou?

Video
Video se připravuje ...

Co nejvíc trápí Míšu Kuklovou? Vráska mračivka a jizvy po akné! Kristýna Léblová, Lukáš Červený

 

Fotogalerie
52 fotografií