Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Svědkyně popsala masakr v Liberci: Sousedka přiběhla zakrvácená a v poutech!

Autor: ljš - 
14. srpna 2017
19:31

Počkal si, až si expartnerka přijede pro dítě a zaútočil! Marek N. (†42) v Liberci zosnoval hotový horor. Nejprve zdrogoval syna (7), pak spoutal a týral bývalou ženu Lucii (41) a nakonec zabil svou tchyni i sebe. Sousedka popsala, jak se tragédie odehrála.

Lucie si v pondělí ráno jako obvykle přijela pro svého syna, kterého měl její bývalý partner v péči na víkend. „On (expřítel, pozn. red.) už neměl být doma, měl být v práci. Ona si syna vždycky takhle vyzvedávala, prostě si pro něj přišla a odjela s ním. Teď jela se svojí maminkou, a když tam přišla, tak on je přepadl a začal křičet, že je všechny zabije,“ popsala začátek tragédie televizi Nova sousedka, ke které Lucie přiběhla pro pomoc.

„Já jsem si ráno v klidu šla lehnout, když jsem odvezla manžela do práce. Najednou se ozvaly šílené rány na okno, tak jsme s malou vyběhly, otevřely jsme dveře a tam stála zkrvavená sousedka s pouty na rukou a prosila mě o to, abych zavolala policii, protože vedle, kde ona bydlela dřív se svým bývalým partnerem, je její maminka a její syn,“ dodala.

Zbitou Lucii u sebe schovala, do příjezdu záchranářů a policie ale obě prožívaly obrovský strach. „Začala jsem tady plašit, protože jsme se bály, kdyby on sem náhodou přilít, aby se něco nemohlo stát,“ dodala. Lucie si podle všeho prošla peklem. „Byla hrozně pomlácená, strašně moc krvácela, byla v hrozném stavu,“ popsala sousedka.

Syna omámil

Otcovu běsnění přihlížel i sedmiletý syn, podle všeho byl ale pod vlivem léků. „Malej tam prý seděl a koukal na pohádky, vůbec nevnímal, že se něco děje. Když volala o pomoc, tak ani nepřiběhl,“ vysvětlila žena. „Musel pod něčím být, protože ho odvezli do nemocnice a teď je na jipce,“ dodala. Chlapeček by ale podle dostupných informací naštěstí měl být mimo ohrožení života, stejně jako jeho maminka.

Babičku už ale bohužel lékaři zachránit nedokázali. Bez známek života ji dlouhé minuty oživovali před domem, bohužel ale marně. Uvnitř pak našli oběšeného útočníka.

Kriminální minulost

Marek N. v Liberci podle sousedky neměl dobrou pověst. „Lidi, kteří s ním předtím v tom domě bydleli, vypudil. Zapálil jim garáž, dělal jim tam naschvály. Bylo tam údajně taky nějaké násilí, vyhrožování apod.,“ uvedla žena.

Podle ní se vrah navíc před časem vrátil z vězení, kde si odseděl dva roky za krádeže. „Když se vrátil, tak byl takový krotký, snažil se bavit… Ale pak mu takzvaně otrnulo a ani nepozdravil a choval se jinak. Ale že by dokázal něco takového, to je pro mě nepochopitelné,“ řekla.

VIDEO Trojnásobná vražda u Jičína: Muž patrně vyvraždil celou rodinu včetně dítěte (†2)

Video  Trojnásobná vražda u Jičína: Muž patrně vyvraždil celou rodinu včetně dítěte (†2).  - David Malík
Video se připravuje ...

arne100 ( 15. srpna 2017 04:28 )

Za to může Havel a jeho banda Korupčníků z ODS a Top09 že se zrušil trest smrti.

karlamarie ( 14. srpna 2017 22:44 )

TEDA CHLAPI, VY JSTE FAKT DEB-LNÍ PAKA, VY NEMÁTE TEN MOZEK ANI V TĚCH KALHOTECH, OKAMŽITĚ BYCH OBNOVILA TREST SMRTI. TAK PITOMÝ NÁPAD TENTO TREST ZRUŠIT FAKT NECHÁPU. TO JE NĚCO, JAKO POVOLENÍ K VRAŽDĚNÍ. VRAZI PRÁVO NA ŽIVOT MAJÍ, KDEŽTO OBĚTI NE, HRŮZA A DĚS!!!

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání