„Jsem příliš mladá na to, abych byla v nefungujícím vztahu, ve kterém se o vás nikdo nezajímá,“ řekla Monika Štiková, když se Blesku snažila vysvětlit, jak je možné, že se rozpadá její manželství s Michalem Štikou, se kterým spolu žili 26 let.

Video
Video se připravuje ...

Monika Štiková: Rozvod po 26 letech! Manžel byl nevděčný! David Turek, Lukáš Červený

„Jako každá žena potřebuji pozornost, nikdo mě ale ani nikam nepozve, neslaví se moje narozeniny, Vánoce se vypustily, manžel už o mě ani nebojuje,“ svěřila se Monika. To ji zřejmě dovedlo k tomu, aby si našla nového přítele – zajíčka, ke kterému se už prý i nastěhovala.

Podle Super.cz jde o Daniela M., který se svým otcem spoluvlastní stavební firmu a je otcem jednoho dítěte. „Seznámili se spolu před rokem v jedné kavárně, kde se schází nejenom pražská gay smetánka. On tam ale byl s kamarádem a gay rozhodně není. Má malé dítě, ale pokud vím, tak je snad rozvedený a s bývalou ženou mají vše vyřešené,“ řekl Super.cz spolehlivý zdroj.

Video
Video se připravuje ...

Rozvádějící se „tchyně“ Štiková: Už mám nového chlapa! David Turek, Lukáš Červený

Maminku Ornelly Koktové tedy čekají nové začátky. Ona se jich však nebojí a dokonce věří, že je Daniel opravdu čistá duše. „Určitě se mnou není kvůli mému jménu, takový on opravdu není,“ řekla Blesku jasně.

Fotogalerie
26 fotografií