„Poslední rozloučení s Ivo Pavlíkem proběhne tento pátek 18. 8. 2017 ve 14 hodin ve Velké obřadní síni v Praze-Strašnicích,“ oznámila na sociální síti zdrcená zpěvačka Heidi Janků, která byla Pavlíkovou manželkou poté, co se mu rozpadl vztah s Věrou Špinarovou.

Moc z vás mi psalo, že život jde dál a čas všechno zahojí. Můj život už ale nikdy nebude takový, jaký byl s Ivoškem a ta rána, kterou teď v srdci mám a moc bolí, ta se asi nezahojí nikdy. Milovala jsem ho celým svým srdcem víc jak 35 let. Odešel mi milovaný manžel a muž mého života, Ivošovým dětem Yvonce a Adamovi s jejich rodinami milující tatínek, dědeček a pradědeček,“ napsala Heidi.

„Chci touto cestou poděkovat taky lékařům a zdravotnímu personálu oddělení intenzivní péče v IKEM, kteří se s úctou, lidsky, ale profesionálně o Ivoše starali v posledních dnech a hodinách jeho života. Člověk by neměl milovat tak moc, protože pak to strašně bolí,“ dodala na závěr zpěvačka.

I když byl Pavlík o třicet let starší než ona, nikdy na sobě nedali znát, že by je ono číslo jakkoliv limitovalo. Naopak. Drželi spolu do poslední chvilky. Avšak v okamžik skladatelovy smrti spolu být nemohli. Zemřel v nemocnici, kde byl dva dny. Dostal infarkt,“ řekla Blesku rozrušená Heidi a dodala: „Bylo to vážné, byl kardiak, měl nemocné srdíčko,“ řekla s tím, že v sobotu ráno už ji za manželem nepustili a on tak umřel ve spánku sám.

Video
Video se připravuje ...

Heidi Janků v talkshow: O drsném rozvodu, nevěře, nemoci střev i o tom, proč neměla děti! Blesk TV

Fotogalerie
23 fotografií