Mnohonásobný držitel Českého slavíka je známý tím, že mu žádná legrace není cizí. Proto mu na přelomu roku 2014 nevadilo natočit hodně bizarní novoroční vzkaz pro diváky Prima Cool, v němž jim posílal energii mácháním rukou.

Tentokráte se nechal přemluvit od známého recesisty Koháka, aby utvořili pěveckou dvojici a společnými silami si zapěli. Pánové si nakonec zvolili úryvek z hitu Zůstanu svůj, čímž možná chtěli naznačit, že jsou oba dva jednoznačnými originály v českém showbyznysu a nebojí se být sví.

Předseda poroty v show Tvoje tvář má známý hlas se navíc během zpěvu nebál ani vyšších tónů, což Gotta poměrně rozhodilo. Když se totiž na kolegu mimoděk podíval, nevydržel to a začal se jeho pokusům upřímně smát.

Výsledný duet pak Kohák zveřejnil na svém Instagramu jako odměnu pro svých 50 tisíc fanoušků a k videu připojil i několik humorných popisků. „Podobně jako s Darinkou,“ narážel na slavné Zvonky štěstí nový člen Partičky a rovněž si postěžoval: „Hergot, Karlos vypadá líp než já.“ Krátké video se okamžitě stalo virálním hitem a pobavilo už víc než 10 tisíc lidí.

VIDEO: Připomeňte si i Gottovu novoroční halucinaci ze Silvestra 2014:

Video
Video se připravuje ...

Novoroční halucinace Karla Gotta! TV Prima

 

Fotogalerie
55 fotografií