Šulcová o těžkém rozchodu s Víznerem promluvila v pořadu ČT 13. komnata. Rozbuškou bylo, že se herec zakoukal do Evelyny Steimarové. „V roce 1988 se Olda zamiloval do jedné kolegyně, a to tak, že chtěl odejít. To, že se zamiloval, bych pochopila. Ale ten skandál, co z toho byl! Já jsem to nedokázala a nemohla odpustit. A v tomhle se cítím vinná, protože jsem to měla spláchnout. Jenže nemohla jsem. Pro mě to bylo také ponížení, že jsem to nemohla odpustit,“ prozradila herečka.

Nastalo pro ni období pekla. „Tehdy zaťukal na dveře ďábel, který se jmenuje alkohol. Nemohla jsem spát, každých dvacet minut jsem se v noci budila. V neděli ve čtyři hodiny ráno jsem šla nakupovat do samoobsluhy. Neměla jsem vůbec pojem o čase. Zaplať pánbůh mi nikdo nepodal heroin. Já bych si ho vzala! A to by byla konečná. Udělala bych všechno, abych se zbavila té hrůzy a těch stavů, které nebyly k vydržení,“ prozradila Šulcová.

Video
Video se připravuje ...

Vždy plachý Oldřich Vízner odhalil soukromí! Jak bydlí? To budete koukat! TV Barrandov

Se Steimarovou ale Vízner nezůstal. Po krátkém románku s herečkou se oženil s další ženou Zuzanou, v roce 1997 se seznámil s Vendulkou Křížkovou a následoval další rozvod. Křížovou, se kterou byl 20 let, si ale nevzal. Dohromady má se třemi svými osudovými ženami šest dětí. 

Fotogalerie
35 fotografií