Bylo jí osm let, když její otec Laďa Kerndl, jazzový zpěvák, onemocněl rakovinou krku. „Když táta onemocněl, byla jsem terčem posměchu. Děti jsou hloupé. Ošklivě na mě pokřikovaly, že táta chcípne,“ přiznala Kerndlová týdeníku Téma.

Šikanu si zažila ale už předtím. „Vždycky jsem byla ‚ta divná‘. Chovala jsem se totiž jinak než oni. Nikam jsem s nimi nechodila. V podstatě jsem si nikde žádné kamarády nenašla. Proto jsem možná tak skeptická vůči přátelství obecně,“ svěřila se zpěvačka s tím, že se v přátelství spálila jak na základní, tak později na střední škole.

Otec se naštěstí z rakoviny vyléčil, jenže zákeřnou chorobou, která zabila i jeho otce a tetu, onemocněla i Terezina matka Milada. „Byla jsem u toho, když si našla bulku v prsu. Jely jsme spolu z koncertu, ona řídila a sahala si na prso, že tam asi něco má. A tenhle úplně první strach, kdy jsme vůbec netušili, co to vlastně je, byl asi nejhorší,“ dodala Kerndlová s tím, že z rakoviny má pochopitelně strach i ona, proto se snaží v životě víc hlídat.

Video
Video se připravuje ...

Kerndlová rozplakala tátu Kerndla! A po 5 letech chystá pecku! Petr Macek, Jan Jedlička

Video
Video se připravuje ...

Kerndlová je nejhranější na svatbách! Sama s rodinou otálí. Čeho se bojí? Petr Macek, Petr Soukup

Fotogalerie
24 fotografií