Podle informací Blesku měl Vendulu filmový Saturnin vyměnit za podstatně mladší ženu. Věrnost nebyla nikdy jeho největší ctností. Ale před pěti lety se po jednom úletu zdálo, že se už začíná blýskat na lepší časy.

Vízner dokonce začal pro rodinu budovat nové hnízdečko. Zatoužil po domě. Do té doby žili s Vendulkou a třemi dětmi Anežkou (16), Albertem (14) a Františkem (9) v pronajatém bytě, který jim už byl trochu těsný.

V Horoměřicích chtěl herec podle vlastních slov začít znovu a bez nevěr. Jenže krev není voda a ženy se prostě Oldovi líbí. Nedokáže jim odolat. „Zamiloval se do čtyřiadvacetileté holky,“ prozradili kolegové z Divadla Rokoko.

A podle lidí z divadla Vendulka Křížová tentokrát práskla do stolu. Po téměř dvaceti letech soužití ji prý Oldovy nevěry přestaly bavit a sbalila mu kufry! „Není pravda, že bych se už úplně odstěhoval,“ ošíval se Vízner.

Chtěl tak zřejmě zjemnit informaci, že se jako čerstvý sedmdesátník znovu vydal na cestu za štěstím a láskou. „Děkuju za váš zájem,“ napsala herečka v SMS zprávě. „Jsme s Oldou v pohodě.“ Spíš to ale vypadá, že pohoda pramení právě z toho, že už nejsou spolu...

Bývalá manželka Šulcová: Na rozvod s Oldou jsem skoro umřela!

Jana Šulcová (70), kterou Oldřich zrádně opustil v roce 1994, nechtěla současnou situaci v rodině exmanžela komentovat. Jen si vtipně rýpla. „Na rozvod s Oldou jsem málem umřela a teď vidím, že to bylo to nejlepší, co mě mohlo potkat,“ řekla Blesku herečka s úlevou. Vendulka byla jasnozřivá, otce jejich tří dětí si nevzala, takže rozvod nehrozí.

6 dětí s 3 ženami

  • První žena: Jana Šulcová
  • Děti: Rozálie a Tereza
  • Druhá žena: Zuzana
  • Děti: Viktorie
  • Třetí žena: Vendulka Křížová
  • Děti: Anežka, Albert a František
  • P.S.: Se ženou, kvůli které opustil Janu, Olda děti neměl.

VIDEO: Rozhovor s Víznerem z května letošního roku. Co na sebe prozradil?

Video
Video se připravuje ...

Vždy plachý Oldřich Vízner odhalil soukromí! Jak bydlí? To budete koukat! TV Barrandov

Fotogalerie
24 fotografií