Modelka a moderátorka, která žije s hokejistou Michalem Frolíkem (29) v Kanadě, se svým fanouškům na Instagramu svěřila se svými trabli s dcerkou. I když na zveřejněných fotkách vypadá malá Ella skoro jako andílek, ve skutečnosti umí i řádit jako čert.

„Totální hysterák v cukrárně, kdy se snažíte hezky a mile holčičce vysvětlit, že se musí vyčůrat… Ona tvrdí, že nepotřebuje, a já vím, že jo,“ postěžovala si Kobzanová s tím, že dítě asi pět minut přesvědčovala, aby „neřvala“. Jenže když se její pokusy o uklidnění minuly s účinkem, rozhodla se situaci řešit rázně.

Aby holčička scénou nerušila ostatní hosty kavárny, vyvedla ji maminka ven za ruku. „Představte si řev, když někomu trhají hlavu,“ líčí hysterický záchvat Elly zoufalá Diana, která prostřednictvím sociální sítě prosila o pomoc. „Taková ostuda! Prosím, řekněte, že to vaše 2,5leté děti dělají taky!! Nebo mě jebne,“ apeluje na ostatní rodiče.

Přesto ani v takové chvíli Kobzanová neztratila smysl pro humor a vysmála se alternativní metodě, jak těmto situacím s dětmi čelit. „Při hysteráku své dítě láskyplně obejmout a počkat až ‚to‘ přejde. Se směju, až slzím. Představa, jak ji v tom největším rauši láskyplně objímám,“ dodává pobaveně někdejší Miss České republiky, která o korunku přišla kvůli odhaleným fotkám.

VIDEO: Jak to vypadá, když je Ella hodná a zpívá si s tatínkem

Video
Video se připravuje ...

Roztomilost největší: Dcera Kobzanové s tatínkem Frolíkem zpívala písničku v angličtině. Instagram/Diana Kobzanová

Fotogalerie
36 fotografií