Koptík totiž pracoval jako zprostředkovatel internetového připojení, tak se ostatně seznámil i se slavnou herečkou. „Podvodníček Ondřej Koptík nabízí slevu na internet, pokud si jej sjednáte přes něj. Slevu však nikdy nedostanete a každý měsíc slibuje, že sleva bude v dalším vyúčtování,“ útočí na milence vdovy po Radkovi Brzobohatém (†79) jeho klienti. „Bacha, podvodník! Je to ten hajzl, co chodí s tou 64letou babou,“ stojí v jiném komentáři k jeho službám.

„Nabízí slevu, pokud si internet sjednáte přes něj. Nikdy ji ale nedostanete, řekl jeden klient.

„Beztak na něj lidi útočí hlavně proto, že je se mnou, obhajovala svého přítele Hana Gregorová.

Mají pravdu

Sám Koptík přiznává, že stížnosti jsou nejspíše oprávněné. „Bohužel tuším, že těch lidí bude hodně,“ říká dokonce bez vytáček. Nejedná se ale o podvod z mojí strany!“ zdůrazňuje.

Já vše jen zprostředkoval, chyba vznikla na straně poskytovatele služeb. Všem poškozeným doporučuji se obrátit na reklamační oddělení poskytovatele,“ řekl Ondřej.

Už s tím skončil

Najdou se i pozitivní reference, ale kritika jasně převažuje. Kdo si s ní však vůbec neláme hlavu, je Hana Gregorová. Poškozených je jí líto, stojí však bezvýhradně na straně svého partnera, kterému věří. „Lidé na něj útočí hlavně proto, že je se mnou. Kdyby jeho partnerka byla neznámá ženská, tak to nikde vypisovat nebudou,“ je přesvědčená. „Hlavní je, že už tam nepracuje,“ uzavírá celou záležitost Gregorová.

VIDEO: Gregorová s mladším přítelem: Rozchod byl na spadnutí! Ale odpustila jsem mu!

Video
Video se připravuje ...

Gregorová s mladším přítelem: Rozchod byl na spadnutí! Ale odpustila jsem mu! David Turek, Jan Jedlička

Fotogalerie
38 fotografií