Moderátora a příležitostného herce zná Šárka nejméně půldruhého roku. Protože vždy myslí napřed na dcery, blaží ji, že se její partner zná s Denisou (19) a Natálií (14) a že ho dívky přijaly. Proto za ní i holkami přiletěl do Miami. Chtěla Jiřímu ukázat místo, kde tráví značnou část roku, kde je nejšťastnější a zapomíná na všechny starosti. A kde je mezi léty prověřenými přáteli. A za velkou louží se tentokrát sešla pěkná partička.

Apartmán na Floridě si Šárka Grossová užívá už devět let.

Partnera Pavla Bára si sem stejně jako Grossová vzal herec, dabér a umělecký šéf muzikálu Divadla J. K. Tyla v Plzni Lumír Olšovský (44). Řádění na pláži si nenechala ujít ani rodina režiséra Jiřího Adamce ( 69). Jen Šárčin ochránce Jiří se prý držel spíše v ústraní. „Pan Plincner pobyl jen pár dní, na pláž moc nechodil,“ potvrdil informaci Blesku očitý svědek.

Pod dozorem Šárčině nejmladší dceři místní podnebí svědčí hlavně na astma, které ji trápí. Před o d l e t e m domů se ještě holky sešly s rodinným přítelem, lékařem a spisovatelem Jiřím Lamberkem (69). „Natálce se hodně ulevilo, mořský vzduch je balzám,“ svěřil lékař Blesku. „Těším se, až ji zase uvidím v nějaké roli GoJa Music Hall,“ dodal Lamberk.

 VIDEO: Nový muž Grossové? Poprvé si vyšli už před rokem a půl!

 

Video
Video se připravuje ...

Nový muž Grossové? Poprvé si vyšli už před rokem a půl! FTV Prima

Fotogalerie
14 fotografií