Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Trapas Šlechtové: Na MotoGP ji musel odstrkovat sám hvězdný Valentino Rossi

Autor: zst - 
8. srpna 2017
18:17

Ministryně pro místní rozvoj Karla Šlechtová (za ANO) je slavná až v Itálii. Takhle si to ale asi nepřála. Tamní média ji totiž cupují za vyrušování motocyklového „boha“ Valentina Rossiho před startem. Šlechtová se s ním chtěla vyfotit, údajně se slovy, že je ministryní. Rossi ji podle očitých svědků sám musel odstrčit. Informoval o tom web iDnes.cz.

Incident zachytil jeden ze členů fanklubu Valentina Rossiho na videu. Je na něm vidět, kterak Šlechtové domlouvá realizační tým. Ministryně se ale nedala a důrazně se fotky dožadovala dál, až ji musel umravnit samotný závodník. Šlechtová na závěr s úsměvem odešla.

Je z hnutí ANO a každý z této strany si myslí, že je nejdůležitější osobou v galaxii,“ pustil se do svérázného vysvětlování jeden z českých uživatelů Instagramu. „Jsem Čech a nemohu uvěřit, že něco takového udělala. Neuvěřitelně hloupé a arogantní,“ přisadil si jiný Rossiho fanoušek. „Kdo si myslí, že je, že chce mluvit s Valem přímo na startovním roštu?“ neodpustil si jeden ze zahraničních uživatelů.

 

Blonďatou „fanatickou“ fanynku odhalila italská média. Šlechtová měla z titulu své funkce VIP vstup přímo na startovní rošt, odkud si odnesla několik cenných fotografií, mimo jiné s pozdějším vítězem Marcem Márquezem. Na roštu se přitom závodníci naposledy radí se svým týmem. „Zničit ten pro jezdce svatý moment není dovolené nikomu. Vyrušit je těsně před startem je považováno za naprosto nevhodné,“ napsal italský web Sportfair k chování české ministryně. Ta je velkou motocyklovou fanynkou, nedávno se například hrdě fotila na oslavách Harley-Davidson u Vltavy.

Byla to opravdu velká ostuda. Paní ministryně se nedala odbýt a naléhala se slovy, že je ministryně a chce fotku. Rossi ji ve finále dokonce musel sám odstrčit,“ řekl MF DNES jeden z dalších hostů, který byl přítomen na startu.

Reakci zveřejnila Karla Šlechtová na Facebooku v úterý v podvečer. „Ta situace na MotoGP byla trochu nešťastná. Chtěla jsem jen Rossimu, podobně jako ostatním, popřát před startem hodně štěstí. V tom hluku se nikdo neslyšel, nebylo rozumět, a tak to asi vypadalo, že jsem neodbytná fanynka,“ napsala ministryně k incidentu.

To nedorozumění chápu. Rozumím, že soustředění před startem je velmi důležité a že je Valentino opravdu velká hvězda. Zároveň děkuji např. našemu Karlovi Abrahamovi nebo vítězi – velmi milému p. Marquezovi – za super přijetí,“ doplnila.

Více o velké ceně Brna čtěte ZDE

oldedek ( 9. srpna 2017 14:30 )

Co by náš Mýla za to dal, kdyby se, třeba na hajzlu, s ním Tremp vyfotil a jeho kamarádka Šlechtová má zřejmě geny jako náš pan prasedent

agfor ( 9. srpna 2017 12:45 )

Si myslí, že když ji Blbiš dosadil do koryta, že si může dovolit všechno. Měl ji kopnout do prd*ele.

janejaneja ( 9. srpna 2017 10:23 )

Typická babišovavlezdoprde+l- myslí si, že může ze své pozice všechno ! Rossi s ní měl vyběhnout- odstrčení bylo málo.

priserka ( 9. srpna 2017 08:44 )

oshona ( 8. srpna 2017 23:16 )

Njn, stane se, ale Karel to nemyslel špatně

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa