Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Pohřeb policisty, kterého srazila Michaela (26): Ani silní chlapi se neubránili slzám!

Autor: rc - 
6. srpna 2017
06:16

Kolegové, přátelé a rodina se naposledy rozloučili s policistou Josefem (†48), který tragicky zahynul během služby. Muž zákona zasahoval u dopravní nehody na dálnici, když ho srazila mladá řidička Michaela (26).

„Byl to velký člověk, všem nám bude chybět,“ řekl jeho kolega serveru Pluska.sk. Poslední rozloučení s tragicky zesnulým policistou se konalo v Sekuliach. Tragicky zesnulému policistovi na pohřbu zahrál policejní sbor a na jeho poctu byly vypáleny salvy.

Na pohřeb dokonce dorazil i ministr vnitra Robert Kaliňák. „Josef Štefek tragicky zahynul při výkonu služby. I to je důkaz toho, jak náročná je práce policistů. Tento týden nás opustili tři mladí kolegové. Je to nejtragičtější týden v historii slovenské policie,“ řekl. „Josef byl také výborným policistou. Do všeho, co dělal, se vložil celý. Takového zaměstnance by chtěl mít každý nadřízený ve svém týmu,“ dodal. 

„Každý se ptá proč. Proč nás musel opustit teď a proč takto? Ale myslíme na to, že to byl policista, který si zachoval čestnost a dobrotu v každé situaci. Takovou vzpomínku si uchovejme,“ zněla emotivní slova kněze smuteční síní. Během dojemného obřadu se mnozí, a to ani silní chlapi od sboru, neubránili slzám. Poslední rozloučení s policistou trvalo více než hodinu.

VIDEO: Manžela europoslankyně srazilo v Bruselu auto: Přivezl ho vládní speciál:

borjar ( 29. srpna 2017 03:53 )

Nikdy jsem neměl, nemám a nebudu mít rád policajty !!!

jiri.k ( 6. srpna 2017 14:36 )

No tak hlavně že se nic nestalo jí. Vypadá báječně.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání