Ten mnohoslibný obrázek se začal rýsovat díky novému pořadu na TV Prima Zdeňkova akademie. Hruška ihned zavětřil šanci. „Milý Zdeňku, rád bych se tímto přihlásil do tvé akademie vaření, protože si, ruku na srdce, myslím, že se od tebe můžu hodně přiučit,“ vyzval ho ve videu na sociální síti.

A protože se ti dva už několik let špičkují, nezapomněl ho Láďa podráždit ani tentokrát. „Na oplátku tě můžu naučit znojemskou z dietního kuřecího masa, americké okurky anebo tě pozvat na vodu a ukázat ti, proč je oblíbený smažený sýr,“ rýpnul si Hruška.

Svou účast v Pohlreichově nové show myslí opravdu vážně. „Je na čase se posunout o úroveň výš a přiučit se od mistra. Otázkou je, co na to šéf,“ řekl Blesku.

Pohlreich se ale nevyjádřil, protože natáčel nové díly svého dalšího pořadu Ano, šéfe!. Na účast Hrušky v kulinářské akademii reagovala jen Prima s tím, že celou záležitost bere jako jeho osobní aktivitu, která jde mimo televizi. Velkou ránu zasadil Hruška Pohlreichovi v prosinci 2004 svou první kuchařkou. Během pár dní se jí prodalo přes 300 tisíc kusů!

Nový pořad, který včera představila Prima na tiskové konferenci k podzimnímu vysílacímu schématu, je nefalšovaná škola vaření. Pohlreich si své žáky vybírá z řad diváků a ve dvanácti dílech je seznámí s dvanácti kuchařskými technikami.

Přeškrtl ho

V posledním díle své show Teď vaří šéf v listopadu 2014 si Zdeněk na záda svého trika nechal nažehlit přeškrtnutou hrušku. „Kdyby tam měl můj obličej, tak bych se hodně smál. Nad tou hruškou se jen pousměju – hruška je zdravé ovoce a má spoustu vitaminů,“ reagoval Láďa.

Nedá se podle něj vařit

O Láďově kulinářském umění si myslé své. „Vařit podle Ládi Hrušky nepřichází v úvahu ani doma, protože domů si přece nepustím gastropunk,“ má jasno šéf. „Zdeňka Pohlreicha si velmi vážím, dokonce podle něj dělám kuře na medu. V mém pořadu se ale jeho recepty rozhodně neobjeví,“ neodpustil si Hruška.

Je to debil!

„On pro mě není žádný kuchař, je to televizní klaun. Gastronomickej analfabet... nebo debil,“ řekl Pohlreich o Hruškovi na jedné přednášce. „Není mi dvacet, abych nad nimi dokázal mávnout rukou, ale taky je už tak neřeším,“ uvedl na konto vyřčených urážek Hruška.

VIDEO: Láďa Hruška v hotelu hrůzy...

Fotogalerie
27 fotografií