Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Muž (36) dráždil medvěda jídlem, zvíře ho málem roztrhalo na kusy

Autor: bop - 
2. srpna 2017
21:36

Naiphum Promratee (36) zřejmě moc nepřemýšlel, když vyhladovělého medvěda dráždil miskou rýže. Muž hodlal zvíře nakrmit, provedl to však velmi nešťastným způsobem. Zvíře muže stáhlo do své klece a brutálně na něj zaútočilo. Naštěstí se podařilo dostat muže do bezpečí, než se ho medvěd pokusil sežrat...

U thajského chrámu Wat Luang Phor Lamai chovají mniši divoké kance a v kleci jednoho medvěda. Lidé se na zvířata chodí dívat, muži jménem Naiphum Promratee se to ale moc nevyplatilo... Mniši uveřejnili výzvu, že zvířata nedostávají dostatek potravin a jsou hladová. Naiphum na prosbu zareagoval a dorazil, aby pomohl zvířata nakrmit.

Nad výběhem medvěda mával s miskou rýže na provázku a místo, aby medvěda nakrmil, ho jen vydráždil. Netrvalo dlouho a medvěd postavený na zadní muže stáhl k sobě do výběhu. Několika ranami uvedl Naiphuma do bezvědomí a hodlal si ho odtáhnout stranou k snědku.

„Když jsme dorazili, našli jsme ho vážně zraněného. Se svými přáteli chtěl nakrmit zvířata. Měl štěstí, že přežil, nyní je v nemocnici, schopný mluvit,“ sdělil médiím Bpae Permpoonsap (60) ze záchranné služby Khon Khao Koo Pai.

Muže málem sežral vyhladovělý medvěd.

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi