Petra se po dlouhé době na veřejnosti ukázala, když v úterý dorazila na tiskovou konferenci televize Nova. Doprovázela totiž režiséra seriálu Policie Modrava Jaroslava Soukupa (70), s nímž žije již dlouhých 18 let. Dvojice, jejíž lásce před lety málokdo věřil, působila velmi spokojeně a uvolněně.

Herečka přitom stále vypadá moc dobře. Od dob své nejslavnější role se přece jen trochu změnila a zestárla, ale když se usměje či rozpustile zašklebí, málokdo by hádal, že od prvního dílu legendární trilogie o majoru Maisnerovi uběhlo již dvaadvacet let.

V něm se Martincová v roli Boženky dala na policejní školu, aby si pohlídala svého přelétavého milého Štefana v podání Tomáše Matonohy (46). V druhém díle se pak z ošklivého kačátka vyklubala v půvabnou policistku, která se zamilovala do dalšího přelétavého muže. Tentokráte samotného majora alias Ladislava Potměšila (71), jehož se v posledním díle snažila nahnat před oltář.

Zdálo se, že sexy blondýnka má slušně rozjetou kariéru, jelikož dostala titulní roli v parodii Bondovek Jak ukrást Dagmaru. Jenže snímek, který je na internetu hodnocen jako jeden z nejhorších filmů vůbec, herečku do hvězdných výšin nevystřelil.

Naopak o ní dlouho nebylo slyšet. Teprve loni se Petra po boku Soukupa objevila na předávání Českých lvů, kde přiznala, že se místo herectví věnuje hotelnictví v Rakousku. „Tak čtyři měsíce do roka jsem v Rakousku, kde se věnuji cestovnímu ruchu, hotelnictví,“ řekla minulý rok Blesku filmová Boženka.

VIDEO: Dramatická ukázka z kriminálky Policie Modrava. Dočkáme se pokračování?

Video
Video se připravuje ...

Nejakčnější scéna seriálu Policie Modrava: Jirešová měla nehodu! Foto :TV Nova

„Já už jsem dlouho ze showbyznysu pryč. Ne, že bych chtěla, ale jednoho dne prostě přestaly ty telefony s nabídkami zvonit,“ dodala s tím, že její odchod nebyl tak úplně z vlastní vůle.

 

Fotogalerie
23 fotografií