Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Královna motorkářského porna je mrtvá! Monika se zabila při závodech na dálnici

Autor: aba - 
2. srpna 2017
12:11

Ruska Olga Pronina (†40) milovala motorky. Její bláznivé, rychlé jízdy v minišatech a plavkách, kdy atakovala hranici 250 km/hod., jí na Instagramu vysloužily skoro 170 tisíc fanoušků. Šílená jízda Vladivostokem ale byla její poslední.

Olga, matka šestnáctileté dcery, byla kráska, co milovala silné stroje. Jejích bezmála 170 tisíc fanoušků na Instagramu ji znalo jako Moniku, ženu, která se nebojí žádných motorkových šíleností a je zblázněná do rychlosti.

Točila videa, při kterých chladla krev v žilách. V helmě a mini šatičkách, plavkách nebo jiném sexy oblečku vyváděla na motorce kusy, na které by si troufnul snad jen zkušený profesionální závodník. Jak přiznala, milovala motorky a adrenalin, který jí rychlá jízda dávala.

Na internetu se v jednom svém příspěvku z lásky k motorkám otevřeně zpovídala. "Díky, že mě nikdy nezklameš. Díky, že mi pomáháš zapomenout na všechny moje životní problémy. Jsem vděčná za to, jak se mi vždycky rozzáří oči. Za to neuvěřitelné vzrušení, když cítím vítr ve vlasech. Za všechen ten adrenalin, který mi dáváš," vyznávala se Olga.

V civilu pracovala Olga jako kadeřnice, ve volném čase to byla dračice na metalovém koni. Divoká jízda Vladivostokem v pondělí v podvečer se jí ale stala osudnou. Ve vysoké rychlosti ztratila kontrolu nad svým BMW strojem a narazila do svodidel. Byla na místě mrtvá. Jeden z jejích přátel dorazil na místo nehody asi deset minut poté.

"Jela rychle. Zadní kolo leželo 600 metrů od místa nehody. Zkoušeli jsme v troskách najít její kameru, kterou točila jízdu, ale nenašli jsme ji. Je to tragédie," zoufá si nejmenovaný muž. 

ninga ( 3. srpna 2017 15:08 )

Kdyby jezdila na strojích ruské výroby, mohla být ještě mezi námi, krasavice inteligentní

pjotri ( 3. srpna 2017 11:57 )

No, na jejich videich na youtube hlavne vrti ***i, jinak jezdi jak prase. No a krasavice? Ani nahodou, vzhledem k tomu, ze me manzelce je 25 a je to profesionalni sportovkyne, je tato Olga, s jejim spekem na bocich, uplne out. Aspon pro mne. Jinak se nedivim, ze si na ruskych silnicich rozbila hubu. V tech rychlostech staci sutr, dira, cokoliv. Pokud krouzi zatacku na limitu, takovej sutr, nebo pisek ji ty limity skokove snizi a pak... buuuuum.. Rozjet silnou masinu umi kazdy hovado, uridit a - hlavne - ubrzdit, to uz chce umet.

renataren ( 2. srpna 2017 18:04 )

Kdyby blbost nadnášela... To se asi dalo čekat s takovou makovicí, ne?? Navíc teda musela bejt pořádně ,,projetá"

deep_ass_flsting ( 2. srpna 2017 16:29 )

Ženský se mají držet ču.ráka a vařečky a ne se srát za řidítka motorky.

bizon_pepa ( 2. srpna 2017 16:01 )

Komu teď budeš koukat na ***?

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání