Srpen ovládá komunikace. S sebou na dovolenou přibalte mnoho knih či odborných článků. Dávejte se do hovoru i s neznámými lidmi, protože každý vás může něčím inspirovat. Myšlenkové pochody budou neposedné, energie roztříštěná a zklidnění dosáhnete převážně v přírodě, pohledem do otevřené krajiny či vodní plochy. Nebojte se vyzkoušet a zažít vzrušující chvíle v čemkoli pro vás exotickém.

 

Láska/Vztahy

V sexuální oblasti budete aktivnější než doposud, zálibu najdete ve svádění. Pokud se zamilujete, vzplanete jako pochodeň. Nehledejte však rychlá a zkratkovitá uspokojení, nevkládejte přílišné očekávání do společné budoucnosti, poté byste si to vyčítali nebo by vám to bylo líto. Raději zkuste oživit vaše současné partnerství. Ženám nastává vhodná doba pro založení rodiny nebo příchodu potomka.

 

Peníze/Práce

Měsíc nabitý prací, průbojností a odvážnými plány. Nezastavíte se a úspěchy na sebe nenechají dlouho čekat. Zatoužíte po vedoucí pozici, případné překážky hravě zdoláte. Cítíte-li, že byste si zasloužili vyšší plat, nebojte se to říct. Zavzpomínejte na své sny a investujte do jejich realizace. Užijte si bohatší život materiálně i duševně. Snadno se necháte zlákat exotikou, nevšedními zážitky a vším, co nemůžete zažít doma.

 

Zdraví

Stres by měl za následek infekce kdekoli v těle. Relaxujte u tvořivých aktivit, více spěte, pravidelně sportujte, tancujte… Zaměřte se na posílení zádových svalů. Zamyslete se, co je jinak, než jste si vysnili a co můžete udělat pro zlepšení. Vaše střeva se potřebují vyčistit a odpočinout.