Na nabídku televize Prima kývla bez zaváhání. Ale netušila, co ji čeká. I když měla jen tři natáčecí dny, pokaždé točila 12 hodin v kuse. Navíc v exteriérech za sychravého počasí.

„Zima nebyla jen v noci. Děsně bylo celý den – zima, déšť... Se sluníčkem by to bylo lepší, to nebudu vyvracet,“ přiznala Alena, která z Itálie do Česka přiletěla vloni na podzim.

V seriálu, který se bude shodou okolností vysílat také na podzim, si zahraje ve dvou dílech arogantní Renátku. Přestože se v Česku před kamerou objevila poprvé, je ostřílenou herečkou. V zahraničí si zahrála už v sedmi filmech.

„Před kamerou jsem vlastně docela často, jen poslední film určený do kin jsem točila už před několika lety,“ svěřila se Šeredová, která na natáčení s představitelem kapitána Exnera Michalem Dlouhým přijela jen na tři dny.

„Po skončení jsem spěchala rychle za klukama do Itálie,“ dodala maminka devítiletého Louise Thomase a sedmiletého Davida Lee. S jejich otcem, italským fotbalovým brankářem Gigi Buffonem (39), se stále rozvádí.

Hrála i s DeVitem!

Mezi nejznámější filmy Aleny Šeredové patří Christmas in Love (Zamilované Vánoce). Ve vánoční komedii z roku 2004 představuje mladou přítelkyni otce, jehož dcera si namluví staršího muže. Toho ztvárnil Danny DeVito (72) alias Tučňák z filmu Batman se vrací. Roli prý získala od producentů na základě debutového snímku italského režiséra Vincenza Salemma (60), který točila o rok dříve.

Video
Video se připravuje ...

Alena Šeredová: Jak jsem na tom s penězi? A kolik mi dává Gigi? Markéta Reinischová, Jan Jedlička

Fotogalerie
65 fotografií