Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Hrůzné týrání: Muž na Prostějovsku zřejmě hodil psa do studny a zavřel poklop

Psa měl muž z Prostějovska utopit ve studni.
Psa měl muž z Prostějovska utopit ve studni.  (Autor: Koláž Blesk.cz)
Autor: ČTK - 
25. července 2017
11:54

Z týrání zvířat podezírají kriminalisté třiapadesátiletého muže z Prostějovska. Podle policistů hodil v polovině července do studny psa rasy český fousek, fena se nakonec utopila. Muži hrozí až tři roky vězení.

Na místě zasahovali hasiči, kteří se spustili za loveckým psem až do hloubky 18 metrů. Zvíře však již vytáhli mrtvé, řekl mluvčí hasičů Zdeněk Hošák.

Případ se odehrál 11. července, podle informací v obci Ptení. Muž čelí podezření, že do studny na zahradě rodinného domu hodil fenu rasy český fousek a zavřel za ní poklop. Pes ve studni utonul, uvedl policejní mluvčí.

Podle mluvčího hasičů na místě zasahovaly tři jednotky hasičů, přijeli i lezci z Prostějova. Hrubosrstý ohař se nacházel v hloubce zhruba 18 metrů. Psa se jim však již nepodařilo zachránit, došly mu síly. „Ze studny hasiči odčerpali vodu pomocí kalového čerpadla. Lezecká skupina poté psa vytáhla ze studny, byl již mrtvý,“ doplnil Hošák.

Podle policejního mluvčího je případ řešen ve zkráceném řízení. Vzhledem ke kvalifikaci se jím zabývají policisté z oddělení hospodářské kriminální služby.

Video  Jen pro silné povahy: Týraný pejsek politý lepidlem bojoval o život.  - Blesk TV
Video se připravuje ...

..krakonos500 ( 25. července 2017 14:24 )

Rath jako člen vládní ČSSD nikdy sedět nepůjde.

hadenda ( 25. července 2017 14:07 )

Proč u všech kriminálních činů slavnostně píšou co jim hrozí? Vždycky se z toho nějak vykroutějí.Budu věřit naší slavné justici až tehdy, když budete psát kdo kolik dostal a to natvrdo jinak si ty kecy nechte.To se zdaleka netýká jen týrání zvířat. Jen se rozhlédněte co je tady korupčních a jiných kauz a nikdo nejde tam kam patří.

..krakonos500 ( 25. července 2017 13:58 )

Hodit ho do té studny a také zavřít víko.

vosavopruz ( 25. července 2017 13:40 )

 motorovou pilou bych ho rozřezal a nakrmil prasata

gogo56 ( 25. července 2017 12:38 )

PROSTĚ MAGOR KTERÝ PATŘÍ DO BOHUNIC , PŘED TÍM HO TAM PÁRKRÁT HODID A V POSLEDNÍ CHVÍLI VYTAHNOU . KDO NEMÁ RÁD ZVÍŘATA NEMÁ RÁD LIDI !!!

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání