Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Mirek (15) řídil auto plné mladých lidí: Adriana (†17) zemřela při nehodě

Autor: aba - 
25. července 2017
11:21

Tragická nehoda se stala v noci z pondělí na úterý na Slovensku. Teprve patnáctiletý chlapec tu usedl za volant a nezvládl řízení. Jedna z jeho spolujezdkyň při nehodě zemřela.

Proč seděl patnáctiletý chlapec za volantem, zatím není jasné. Spolu s ním seděli v autě ještě další tři lidé, nejspíše kamarádi. V pravotočivé zatáčce Miro nezvládl řízení a přejel do protisměru, kde narazil do stromu.

Řidič utrpěl jen lehké oděrky, stejně tak jako osmnáctiletý Martin, který seděl na místě spolujezdce a kterého na místě ošetřili záchranáři. Na zadních sedadlech seděla dvě děvčata, sestry Božena (18) a Adriana (†17).

Adriana bohužel zemřela ihned na místě, Božena byla převezena s vážnými zraněními do nemocnice. Dechová zkouška prokázala, že Miro před jízdou nepil, policie už ho ale obvinila z ublížení na zdraví. 

VIDEO: Děsivá nehoda, kterou vysílaly dvě dívky z Česka v přímém přenosu

Video  Holky vysílaly divokou jízdu na Facebooku, jedna zemřela.  - Facebook
Video se připravuje ...

aeraluna ( 25. července 2017 16:04 )

Mirek (15) řídil...co k tomu dodat. Malej dvorek, velkej bič.

vosavopruz ( 25. července 2017 15:51 )

to se nedivím když si pro něj jezdil do hospody traktorem

sores ( 25. července 2017 15:12 )

moiata: za tvého mládí se potkalo 1 autíčko za dopoledne a druhé večer!!! To mohli jezdit i ožralové že by stejně neměli do koho nabourat!!

moiaza ( 25. července 2017 14:14 )

Ta dnešní mládež stojí za starou belu. Já jsem z hopody domů v dávných létech vozil otce. Vypil několik piv a jen mi řekl, sedej a jedem. Bylo mi necelých 11 let. Tehdy také nebylo policajty vidět široko daleko. Do 18-cti let jsem jezdil bez ŘP běžně. Nikdy jsem nikoho nenaboural, nikdy jsem nezpůsobil nehodu a až do důchodu mě volant živil. Dneska mladí sednou za volant a hned je smrťák.

odol ( 25. července 2017 13:40 )

S příspěvku vyplývá,že kouření škodí zdraví!

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání