Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť 7°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Nejsem sexuální otrokyně, k ISIS jsem se dala dobrovolně, říká školačka Linda (16)

Autor: shp - 
25. července 2017
18:33

Přidala se k teroristům z ISIS, a i když kolem sebe po dobytí Mosulu iráckými jednotkami měla samé ozbrojence, kteří radikály zabíjejí, nebála se to přiznat. Německá školačka Linda Wenzel (16) z městečka Pulsnitz nyní netouží po ničem jiném než po návratu do vlasti.

Iráčtí vojáci Lindu nejdříve považovali za křesťanskou jezídku. Ženy z kurdské menšiny často zneužívají vojáci ISIS jako sexuální otrokyně. To ale mladá Němka odvážně vyvrátila. „Nejsem otrokyně, k ISIS jsem se dala dobrovolně,“ přiznala osvoboditelům Mosulu. Ti ji donutili sundat si šátek a poté se s ní fotili jako s válečnou kořistí.

Televize WDR uvedla, že Linda byla převezena do Bagdádu a předána německému velvyslanectví. Při osvobozování Mosulu utrpěla zranění. Postřelena byla do levého stehna a do kolena ji zasáhla střepina z granátu. „Je dezorientovaná a psychicky naprosto vyčerpaná,“ prohlásila ošetřující lékařka. Co přesně se školačkou nyní bude, není jasné.

Už mám dost válčení, všech těch zbraní a bolesti. Chci jet domů. Rozhodnutí přidat se k islamistům hořce lituji,“ prohlásila Linda. Ta se přiznala i k tomu, že zabíjela irácké vojáky. Radikálové ji prý vycvičili v ostřelovačku. Mladou Němku k tomu všemu přitom přivedl rozvod rodičů, který neunesla.

Vzorná studentka, která vynikala v matematice, chemii a fyzice, se začala oblékat odlišně, poslouchat jinou hudbu, a dokonce změnila jídelníček. Islamisté ji zradikalizovali po internetu. Loni řekla matce, že bude na víkend u kamarádky, a odjela do Turecka, odkud se přemístila do Sýrie a následně Iráku.

Video  Školačku Lindu našli vedle džihádisty s dítětem. A Řepkův boj o syna  - Bára Horáková, Lukáš Červený, redakce Blesk
Video se připravuje ...

pajato73 ( 26. července 2017 08:24 )

asi je to naplanovane.... treba to bylo dohodnuto, ze kdyz prezije a ji najdou, tak ma delat, ze lituje a tak a kdyz ji vrati zpatky sem do Nemecka, tak tu spacha nejaky teroristicky utok jako pomstu za prohru a odejde s nevinnyma

salto ( 26. července 2017 08:01 )

Nejsem sexuální otrokyně, šu.ala a zabíjela jsem dobrovolně a bavilo mě to

Simmie1994 ( 25. července 2017 22:26 )

Takže mladá teroristka by chtěla domů? No to já bych toho chtěla.

buban ( 25. července 2017 21:44 )

Jj, školačko, nejsi sexuální otrokyně.Jen se necháš protáhnout kdejakým čmoudem,kravko.No,tví rodiče jsou nejspíš taky dílo. Ovšem co teď s tebou a s tvým nedomrlým děckem?Nejlépe k Makrele či do GB pro dávky na nebožátko.

13ka ( 25. července 2017 19:57 )

 Pokud zabíjela, moc soucitu bych s ni neměla. Dokážu si představit zmatenou puberťačku, je člověk a člověk. Někdo je citlivější, někdo zas díky NEMOCI či jinému NECITLIVÝ, ale pokud OPAKOVANĚ zabíjela, zabila by sama, ze své vůle, pokud by tam nikdo jiný nebyl? Pokud ano, odsoudila bych jí. Pokud ne, nevím co s nimi. Je jich hodně. Jsou mezi nimi zfanatizované malé děti. Od známých vím, ze se k nám dostává pouze setina takových zpráv. Je to prý masakr, kterému by zabránit slo, ale dobrovolně nezabrání. Kvuli penezum, majetku, moci a strachu. .

Zobrazit celou diskusi