Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Útok na španělské hranici: Muž křičel „Alláhu Akbar“ a pořezal policistu

Autor: Mii - 
25. července 2017
10:39

Na marocko-španělské hranici došlo v úterý dopoledne k potyčce mezi mužem a policií, informuje agentura AFP. Muž, jehož národnost zatím nebyla zveřejněna, za křiku slov „Alláhu Akbar“ (Bůh je velký) napadl nožem jednoho z policistů a poranil mu ruku. Krátce po incidentu byl zatčen.

K útoku došlo v oblasti mezi marockým městem Beni Enzar a španělským městem Melilla. Španělský ministr vnitra Juan Ignacio Zoido věc potvrdil na Twitteru. „Španělská policie zatkla muže, jenž zaútočil na strážníka na hranici u Beni Enzar,“ uvedl Zoido a dodal, že strážník byl lehce zraněn.

Policie nyní věc vyšetřuje. Útočníkovu národnost nezveřejnila, ale mluvil arabsky, píší španělská média. Při útoku volal „Alláhu Akbar“. 

Mellila je společně s Ceutou španělská enkláva v Severní Africe, tyto enklávy uprchlíci často volí jako místo, jak se dostat do Evropy. Mezi uprchlíky a policisty zde dochází ke konfliktům pravidelně.

VIDEO: Nůž použil k útoku i Egypťan, který v Hurghadě pobodal dvě ženy a další tři zranil včetně Češky Lenky

Video  Krvavý útok v Egyptě: Mrtvé Němky a zraněná Češka  - Twitter, Reuters a Hudba: Streets of Cairo, Studio Fontána, spol. s r.o.
Video se připravuje ...

rockyshowman ( 26. července 2017 16:10 )

Já neposuzuji podle barvy pleti, ale pokud nejsou schopni se přizpůsobit nepatří mezi civilizované lidi. Příroda sama rozhodla v jaké zemi , jaká rasa má bydlet. Jsme civilizovaný národ a nejsme povini žádné líné a degenerované tvory živit. To je zajímavé, že o tom rozhodují lidé, kteří sami parazitují na našem sociálním systému. A domnívám se , že to neziskovky jsou. Takový brajgl nebyl ani za bolševika ! Volte Okomuru, ten v tom udělá pořádek. Jinak budeme vyhubeni!

prycsnima ( 25. července 2017 12:55 )

 Začmouďelej ksindl co má z ču ráka jenom obřízlej pahejl a jeho babice v kukle uříznutý pysky,nepatří do Rvropy.Ať si zůstanou primitivci doma.

Zobrazit celou diskusi