Jeden výjezd na chalupu je víc než doktoři. „Jsme momentálně na chalupě. Člověk na chvíli uteče z Prahy a přece jenom je tady jiný vzduch. Když jsem sem jezdila dřív, když jsem měla malý dítě, a trávili jsme tady celé léto, tak jsme nebyli nikdy nemocní. Protože tady na severu je vlhko a je to hrozně dobrý,“ prozradila Blesku zpěvačka.

„Jsem vlastně 7 kilometrů od Doubice, kde Karel Gott postavil dům, takže to vybral fakt dobrý místo. Kdyby tu byl, tady by se uzdravil ze všech problémů, co se týká dýchacích cest. Je to tady na to opravdu balzám,“ svěřila Holanová, která ví, o čem mluví. „Každý máme něco a já jsem náchylná na průdušky. A tady je to na ně úžasný. Jen když na chalupě chvíli jsem, tak mi to opravdu pomáhá. Mám to vypozorovaný,“ dodala zpěvačka.

Pobyt v roubence v Doubici by podle všeho byl pro Mistra víc než občasný pobyt v nemocnici. V posledních měsících totiž zápasí s opakovanými dýchacími potížemi. Na začátku léta kvůli nim dokonce musel zrušit koncert. „Z důvodu zánětu dutin a horních cest dýchacích musel pan Gott zrušit své vystoupení 3. června v Ladcích na Slovensku,“ řekla Blesku ke zdravotnímu stavu Slavíka mluvčí Aneta Stolzová.

Zpěvačka nemá se zázračným prostředím zkušenost jen sama na sobě. „Syn jako malý prodělal černý kašel. A od té doby měl stále problémy s průduškami. Nevěděla jsem, co s ním. Ale když jsme pořídili chalupu, tady se za měsíc ze všech problémů vyléčil,“ svěřila Blesku Holanová s tím, že i její exmanžel Karel Šíp místo miloval. „Napsal tady nejlepší věci,“ dodala.

VIDEO: Karel Gott rozdával podpisy na lodi: Na fanoušky si pořídil nové fixy!

Video
Video se připravuje ...

Karel Gott rozdával podpisy na lodi: Na fanoušky si pořídil nové fixy! Lukáš Červený

Vše o Karlu Gottovi naleznete: ZDE!!

Fotogalerie
37 fotografií