S právníkem a podnikatelem z Brna se blonďatá moderátorka TV Nova už tajně nestýká jen po nocích. Před nedávnem byli zastiženi na romantickém výletě na Konopišti i s jejími dětmi Lucasem (8) a Lindou (3).

A teď jsou podle všeho na dovolené v zahraničí. Lucie se na sociální síti chlubí fotkou, na které se svým typickým úsměvem od ucha k uchu pózuje v plavkách v bazénu.

Ohledně vztahu ale pořád mlží. „K soukromí se nikdy nevyjadřuju. Nikdy jsem se nevyjadřovala a chci to tak nechat. Nechci míchat práci do soukromí. Vždycky se to nějak prozradilo, že nás někdo někde viděl, ale já to nikdy neříkám. Ale je to jednatel naší společnosti LuckyBe a náš kolega,“ okomentovala diplomaticky vztah Lucie, která je po Michalově boku viděna už skoro rok.

Fotogalerie: Borhyová, Kubelková a spol. v plavkách:…
58 fotografií

I přes dvě děti má Lucie stále skvělou postavu. Jak to dělá? Jaké je její tajemství? „Budu se opakovat, ale za mou figurou stojí mé děti. Běhání kolem nich dá zabrat. V podstatě pak nemáte čas se najíst. Když jíte s dětmi, tak u toho zase neustále pro něco odbíháte,“ prozradila moderátorka Televizních novin recept na štíhlou linii.

VIDEO: Borhyová má dceru Lindu s bývalým partnerem a exsporťákem z Novy Michalem Hrdličkou (28). Jak se dvojice podělila o péči?

Video
Video se připravuje ...

Lucie Borhyová: Velké dělení péče o děti! Kvůli Vánocům. Markéta Reinischová, Jan Jedlička

Fotogalerie
52 fotografií