Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Tragický požár chaty: V troskách našli těla dvou dětí (†5 a †7) a matky (†41)

Autor: lm - 
20. července 2017
14:55

Tři lidé uhořeli při tragickém požáru rekreační chatky ve slovenské obci Terchová. Požár budovu zachvátil v noci a v plamenech našla smrt žena (†41) a její dvě dcerky (†5, †7). Z hořícího pekla se podařilo uniknout jen otci (41) od rodiny.

Požár dřevěnou chatku zachvátil krtáce před jedenáctou hodinou v noci. V tu chvíli byla uvnitř čtyřčlenná rodina. Jednačtyřicetiletému muži, který byl tou dobou v přízemí, se podařilo z hořícího pekla s popáleninami uniknout. Ihned běžel k sousedům a prosil je, aby zavolali pomoc.

Než hasiči přijeli, oheň zachvátil celou střechu chaty, která prohořela a spadla. „Hasičům se požár podařilo zcela zlikvidovat až ve čtvrt na šest ráno. Příčina vzniku požáru je ve stadiu vyšetřování,“ uvedlo na webu slovenské Prezídium Hasičského a záchranného sboru.

Hasiči po uhašení požáru uvnitř objevili tři těla. V plamenech podle TV JOJ zahynula majitelova manželka (†41) a dvě dcerky (†5 a †7).

Video: Výbuch domku na Mělnicku: „Za pár minut bych byl mrtvý,“ říká zraněný Will

Garo ( 20. července 2017 21:54 )

Podľa redakcie Pravdy to prebiehalo inak, ako to napísal Blesk.Rodičia v čase nešťastia boli pred chatou.Keď si všimli žiaru, utekali k dverám zachrániť deti, ktoré v tom čase spali na poschodí. Po otvorení dverí sa dostal dnu kyslík a oheň sa rozhorel plnou silou. Matka s deťmi zahynuli v plameňoch, otec s popáleninami na celom tele utekal zavolať pomoc.

Sharma ( 20. července 2017 18:15 )

 Co je to za d*bila, ze letí k sousedum a nestará se o záchranu rodiny? Nepodpalil tu chatu náhodou sam???

bafy81 ( 20. července 2017 17:56 )

 No teda, otec k pohledání....opravdu. Urcite bych své děti nechala jen tak v hořícím domě .... Udělala bych vše, pro záchranu své rodiny, zvláště dětí.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání