Muzikál, který měl na Silvestra derniéru, se vrátil na pražskou scénu. V Divadle Hybernie se bude hrát ale jen jediný měsíc. Premiéru měla pevně v rukách, ale už ne tak pevně ve výstřihu, Daniela Šinkorová. Ta prý nikdy dopředu neví, s kým večer bude hrát.

„Absolutně netuším, v jakém složení dnes budou Donna a její Dynamická dynama hrát, ani kdo budou dneska tři potenciální tatínkové mé dcerky Sophie. Ale víte co, dělám to tak schválně – nedívám se do fermanu, abych to zjistila, sama pro sebe si tak chystám překvapení, adrenalin,“ netají se herečka, která před týdnem zažila velmi nepříjemný let z Říma do Prahy, kdy kvůli špatnému tlaku v kabině vypadly kyslíkové masky.

V rolích Donniných kamarádek se představila Jaroslava Kretschmerová a Míša Nosková. Zatímco Jarka si neustále dělá legraci z Míšiných silikonů, Nosková svádí mladšího kolegu všemožnými způsoby. Nožka letí vzhůru...

V muzikálu hrají milenci Petra Vraspírová a Roman Vojtek. Netvoří pár, ale Roman Petře hraje tátu. „Vůbec nám to nepřijde zvláštní, protože jsme hlavně rádi, že můžeme hrát spolu,“ řekla Blesk.cz půvabná blondýnka.

VIDEO: Michaela Nosková: Dcera začala říkat „tati“ jinému muži!

Video
Video se připravuje ...

Michaela Nosková: Dcera začala říkat „tati“ jinému muži! David Turek, Petr Soukup

Fotogalerie
17 fotografií