Herec se při vystupování z auta vymočil v křoví rovnou před domem oslavenkyně! Všichni to ale vzali s humorem. Zvlášť když si vybral místo přímo u značky Zákaz skládky...

Herečka začala slavit už v sobotu odpoledne na nádvoří hradu Karlštejn, kde pak později večer hrála paní Ofku v muzikálu Noc na Karlštejně. Druhý den pak pozvala kamarády k sobě na zahradu.

„Bylo nádherné počasí a nespadla ani kapka, čehož jsem se nejvíc obávala,“ svěřila Regina Blesku.

Nechtěli odejít

Některým hostům se u ní zalíbilo natolik, že se dokonce ještě v pondělí po obědě neměli k odchodu.

„Nemůžu vám říct, jak oslava dopadla, protože někteří hosté jsou stále ještě tady! Asi se jim tu líbí...“ řekla nám včera Rázlová do telefonu se smíchem. Kamarádi ji patrně chtějí pořádně zapít, aby jí dlouho sloužilo zdraví.

Upekla dva dorty

„Regina neměla objednaný žádný catering, protože navařila a napekla se svou dcerou Adélou a několika kamarádkami. Podával se domácí guláš, chlebíčky s domácí křenovou pomazánkou, sýrové rolády a nechyběly ani dva domácí dorty,“ pochvaloval si hereččinu pohostinnost její promotér Janis Sidovský (49). Kolegové z muzikálu vzali kytaru, zpívalo se dlouho a nejčastěji písničky od Waldemara Matušky (†67).

Drbna je někdy prokletí

Už deset let hraje v seriálu Ulice drbnu Vilmu Nyklovou. A kvůli této roli zažívá Jaroslava Obermaierová (71) hodně krušných chvil. „Kdysi mě lidé oslovovali Zemanová, jelikož jsem hrála druhou manželku majora Zemana Blanku. Teď to vyměnili za Nyklovou. Bohužel. Lidi si nepamatují moje jméno, ale to z televize. Co má člověk dělat?“ posteskla si Obermaierová.

Nálepky Nyklové se už asi nezbaví. Když slyší za svými zády »Jééé, Nyklová!«, nejraději by vraždila... Jakou nepříjemnou zkušenost kvůli roli ještě zažila? Čtěte v aktuálním vydání Aha! pro ženy, které je právě v prodeji za 8,90 Kč.

Video
Video se připravuje ...

Regina Rázlová chystá 70: Budu slavit s alkoholem a krásnými muži! Petr Soukup,David Turek, Markéta Reinischová

Fotogalerie
44 fotografií