„Žil jsem s jednou partnerkou devět let bez jediného excesu, pak jsme se v klidu a míru rozešli a ještě rok spolu bydleli,“ prozradil Alan deníku Aha!. To by mu mohl leckdo závidět. Ne vždy jsou konce vztahů takto v pohodě.

Oba si s Borhyovou hlídají soukromí a o svých vztazích nemluví. „Následovalo pár let života svobodného muže a následně jsem našel maminku svých dětí,“ prozradil spokojený tatínek tří potomků.

„My jsme si před lety náš rozchod rozmýšleli do důsledků. Nikdo to neví, ale my jsme o něm uvažovali celý rok. Kdyby tu byla šance, že se k sobě vrátíme, stalo by se to právě v té době,“ dodal Alan ke vztahu s Borhyovou.

VIDEO: Borhyová o Vánocích a rozdělené péči o děti.

Video
Video se připravuje ...

Lucie Borhyová: Velké dělení péče o děti! Kvůli Vánocům. Markéta Reinischová, Jan Jedlička

Babický může Borhyové vděčit za to, že se díky ní stal známým. Získal pověst pohledného playboye, který miluje krásné ženy a žije nespoutaným životem. Tomu už je ale konec. Borhyová i Babický mají děti a partnery. S těmi to ale Lucie příliš jednoduché neměla. Nevydržel jí vztah s řeckým podnikatelem Nicem Papadakisem, který je otcem syna Lucase, a ani partnerství s moderátorem Michalem Hrdličkou, který je otcem jejich dcery Lindy. Nyní randí s podnikatelem Michalem Smečkou.

Fotogalerie
47 fotografií