Filmy od režiséra Quentina Tarantina patří mezi kultovní. Kdo by neznal Pulp Fiction, Kill Bill nebo třeba Sin City – město hříchu?! Nyní má ale Tarantino v plánu dobýt filmový svět něčím jiným. O scény plné krve a masakrů jistě nebude opět nouze. Ostatně… dokážete si jeho film bez krutých záběrů vůbec představit?

Tarantino překvapil veřejnost, když oznámil, že jeho další film bude pojednávat o jednom z nejkrutějších vrahů druhé poloviny 20. století Charlesi Mansonovi. Ten si momentálně odpykává doživotní trest ve věznici Corcoran v Kalifornii a i když se snaží dostat ven na podmínku, naštěstí se mu to stále nedaří.

Charles Manson má na svědomí brutální vraždu manželky režiséra Romana Polanského Sharon Tate (†26), která byla zavražděna v osmém měsíci těhotenství. Členové jeho sekty Rodina vraždili, aby tak rozpoutali rasovou válku. Hrůzné činy měly být totiž svedeny na černochy.

VIDEO: V Česku byl na svobodu propuštěn vrah Jiří Kajínek

Video
Video se připravuje ...

Fotky, autogramy, rozhovory, diskuse. Jiří Kajínek se po setkání s novináři v Brně snaží ukončit půlhodinový kolotoč otázek a odpovědí. Zdeněk Matyáš

Tato skupina lidí se 9. srpna 1969 vloupala do domu těhotné herečky Sharon Tate a vyvraždila všechny, kteří se jí dostali pod ruku (celkem pět lidí). Tate byla ubodána i s nenarozeným synem Richardem. Vrahy prý prosila o to, aby jí pomohli dítě porodit. To se však nestalo. Sharon byla pohřbena se synem v náručí. Vrahové byli zadrženi a dodnes sedí v celách a odpykávají si doživotní trest.

A kdo se zúčastní natáčení filmu, které je plánováno na rok  2018? Role byly nabídnuty Bradu Pittovi nebo Jennifer Lawrence. K ztvárnění postavy Sharon Tate byla prý oslovena herečka Margot Robbie, která je známá z filmů Vražedný oddíl nebo Vlk z Wall Street. A údajně nebude chybět ani Samuel L. Jackson, jehož přítomnost se v Tarantinových filmech stala již očekávanou klasikou.

Fotogalerie
35 fotografií