Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Slovenský sériový vrah zabil prý i Sandru (†22) z Karviné: Jejími ostatky krmil psy, tvrdí sousedé

Autor: haj - 
16. července 2017
07:20

Slovenská policie nyní vyšetřuje případ novodobého sériového vraha, který má na svědomí životy čtyř osob, jednoho muže, malé holčičky a dvou žen. S těmi ostatně před jejich smrtí měl i souložit. Své oběti, mezi nimi by měla být i mladá Češka, uškrtil, pak je rozčtvrtil a jejich ostatky spálil.

Krvelačné řádění vraha trvá podle informací televize Markíza již sedm let. Právě v roce 2010 měl Miroslav (38) vraždit poprvé. V paneláku v Nové Dubnici, kde má muž dodnes nahlášený trvalý pobyt, připravil o život Romana (†38) z Trenčína a Češku Sandru (†22) z Karviné. Těla brutálním způsobem rozčtvrtil a pravděpodobně je spálil v sudu na dvorku. Ovšem v okolí se též proslýchá, že snad masem z mrtvol krmil své psy.

Zhruba před pěti lety se pak muž přestěhoval do obce Zliechov, kde žil v domě spolu s mladou přítelkyní Monikou (†19) z Handlové a její dcerkou Ninou (†1,5). „Když tu bydlel, tak měl tu přítelkyni a vím, že tu měl i holčičku, protože jsem ho viděl s holčičkou jít do obchodu,“ řekl televizi Markíza starosta obce Anton Miko. Podle dalších místních je též možné, že Monika čekala druhé dítě.

Právě Monika spolu se svou dcerkou se staly dalšími oběťmi sériového vraha. Podle mluvčího trenčínské policie Pavla Kudličky po nich policie z Prievidze vyhlásila pátrání v roce 2012 a od té doby se nezvěstné nepodařilo najít. Miroslav je tak zřejmě rovněž uškrtil, jejich těla rozčtvrtil a spálil v krbu na dvoře. V posledních dnech tak kriminalisté ve Zliechově prohledávali místo, kde Miroslav údajně vysypal jejich popel.

„Nebyl to náš občan, bydlel v pronájmu necelý rok. To, co se stalo, mi je velmi líto a přiznám se, že když jsem zaslechl, jakým způsobem vykonával ty popravy, byl jsem z toho zhrozený,“ svěřil se starosta.

Policie podezřelého Miroslava zadržela před dvěma týdny a uvalila na něj vazbu. Zajímavé je, že důvodem k jeho zadržení byla ale jiná trestná činnost – týrání vlastního synka (8).

„V souvislosti se zločinem týraní blízké a svěřené osoby soudce okresního soudu Trenčín 2. července vzal do vazby dvě obviněné osoby. Důvodem vazby jsou obavy z pokračování v trestní činnosti a ovlivňování svědků,“ okomentoval pro Markízu případ mluvčí trenčínského krajského soudu Roman Tarabus. Nyní Miroslav čelí podezření ze čtyř úkladných vražd, k nimž se prý policii přiznal. Pokud bude obviněn, hrozí mu doživotí.

 

ppadys13 ( 11. září 2017 17:51 )

Umlátit ho k smrti,hajzla.

13ka ( 16. července 2017 12:31 )

Hajzlík odpornej. Malou holčičku👱. Jak to může vůbec někdo udělat.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání