„Rodičům mě Lucie představila, rozumíme si a čas od času je navštěvujeme. Jsou moc fajn,“ přiznal Blesku saxofonista s tím, že jsou daleko mladší, než je on sám. Přesto ho prý přijali skvěle.

„Teď u rodičů nechám Lucii do neděle a vrátím se na otočku do Prahy. V sobotu večer zasedám v Kongresovém centru v porotě Miss a Mister Deaf World, kam se sjedou finalisti, tedy neslyšící dívky a chlapci z celého světa,“ vysvětlil Slováček.

Potom Felix zase nasedne do auta, v Budějovicích naloží Lucii a pojedou do rakouského Lince. „Tam se rozhodneme, kam dál. Máme v plánu Rakousko, Maďarsko, Slovinsko a Chorvatsko a budeme se rozhodovat ze dne na den. Prostě pojedeme tam, kam oči zabloudí a auto dojede,“ komentuje zamilovaný muzikant, který chce takto křížem krážem jezdit minimálně do konce měsíce.

„Je to dobrodružnější vydat se takhle někam na blind. Zajistit si nocleh dopředu je pro páprdy,“ říká dokonce Felix. Lucie mu zřejmě vlila mladou krev do žil, protože uvažuje i o kempu. „A proč ne? Stan máme a spací pytle taky,“ směje se Slováček.

A jak tráví léto jeho stále ještě manželka Dáda Patrasová (61)? „Někdo musí pracovat a vydělávat,“ prozradila Blesku rodinná kamarádka. „Nejlepší by ale bylo, kdyby se na všechno vykašlala a odjela za svým fešným Italem,“ dodala. A to také herečka nejspíš udělala. Sbalila si kufry a odletěla. Na sociální síti totiž v pátek zveřejnila snímek z letadla s komentářem: „Hladké přistání…“

VIDEO: „Felix už mi začíná být jedno, na to, že mi pije krev, jsem zvyklá,“ svěřila se Dáda před časem v rozhovoru.

Video
Video se připravuje ...

Patrasová: Pojedu za Italem, má tam dole 18! Felix mi už pije krev! Petr Soukup,David Turek, Markéta Reinischová

Fotogalerie
56 fotografií