Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť 7°C

Pirát Bartoš řeší další lidoveckou „zradu“. Bělobrádek: Hulí slušnej matroš

Autor: zst - 
13. července 2017
18:20

Rozpad koalice KDU-ČSL a Starostů (STAN) vyhlíží hladově Česká pirátská strana. Šéf Ivan Bartoš už podle svého prohlášení dokonce hnutí Petra Gazdíka nabídl místa na pirátských kandidátkách. Vicepremiér a šéf KDU-ČSL Pavel Bělobrádek se mu ale na sociální síti Twitter vysmál zmínkou o konzumaci kvalitní marihuany.

„Blížící se rozpad koalice KDU-ČSL a Starostů a nezávislých je jen důkazem dlouhodobé vrtkavosti a nestability postojů lidovců. Bylo jen otázkou času, kdy opět obrátí či zradí některého ze svých partnerů, jak už jsme to mohli sledovat mnohokrát v minulosti,“ obul se v prohlášení do lidovců Ivan Bartoš.

„Jako předseda České pirátské strany tímto nabízím liberálním Starostům možnost ucházet se v primárních volbách o místa na našich pirátských kandidátkách, které jsou v řadě krajů stále otevřené. Ještě dnes odešlu předsedovi Gazdíkovi dopis s oficiální nabídkou. Piráti jsou liberální politickou stranou, pevnou ve svých postojích, hájící hodnoty, jako je svoboda, ochrana lidí před šikanou, princip participativního rozpočtu a další, které by mohly být Starostům bližší než vrtkavé postoje KDU-ČSL,“ dodal.

To nemohl nechat bez odezvy šéf lidovců Pavel Bělobrádek. Ten nejprve odmítl spekulace kolem konce koalice, poté vzkázal Pirátům, že zřejmě „hulí slušnej matroš“.

VIDEO: Podle Pirátů ministři Chovanec (ČSSD) a Babiš (ANO) kradou lidem plíživě svobodu

Video  Ivan Bartoš: Chovanec a Babiš nám plíživě kradou svobodu na internetu.  - Blesk / Zuzana Štíchová
Video se připravuje ...

VIDEO: Společné promovideo lidovců a Starostů, které režíroval Filip Renč

VŠE O VOLBÁCH DO POSLANECKÉ SNĚMOVNY 2017 ČTĚTE ZDE

Vše o parlamentních volbách 2017 čtěte zde

Rozbory volební situace a autorské komentáře čtete na Reflex.cz

Doporučujeme
XLADI ( 14. července 2017 07:12 )

Lidovci už nemůžou nic zkazit, tak si může říkat co chce. Třeba mu to pár hlasů hodí od těch co mají rádi jednoduchá přirovnání. Ale to nic nemění na tom že Lidovci jsou největší sliz české politiky

Deneček ( 13. července 2017 22:01 )

Slušný a inteligentní člověk nesouhlasí s migrací,je známo,že s migranty přichází teroristi,takže kdo podporuje migraci,podporuje terorismus.

dingous ( 13. července 2017 20:25 )

...každý si svobodně může jít, kam chce... ale můžeme my ostatní taky svobodně říct: my vás nebudeme živit, šatit a léčit? kdybychom mohli svobodně říci, že ne, nikdo by sem neimigroval

pomoooc-hori ( 13. července 2017 19:52 )

Lehni, kašpare.

gabreta ( 13. července 2017 19:51 )

Jak tě Bělobrádek mohl zklamat? Černopr*delník totiž naní politická příslušnost, ale povahová vlastnost prospěchářskýho hajzla!!

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa