Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Sexy modelce mizela po zpackané operaci ňadra. Cítila jsem se jako monstrum, říká

Autor: shp - 
13. července 2017
20:07

Měla plochý hrudník a styděla se za to. Rozhodla se proto pro zásah plastické chirurgie, který jí měl dodat tolik potřebné sebevědomí. Jenže zákrok se nepovedl a modelka Amanda Marsh (31) záhy zjistila, že jí její silikonová ňadra mizí z hrudníku!

Den, kdy jsem si uvědomila, že implantáty mohou vyklouznout nahoru nebo pod mou kost, jsem věděla, že je něco v nepořádku,“ vzpomíná Amanda na chvíli děsu. Toužila po větším poprsí a namísto toho se hnusila sama sobě. „Cítila jsem se jako monstrum,“ vzpomíná potetovaná modelka.

Defekt se snažila schovávat před svými sexuálními partnery. „Vtipkovala jsem o tom s nimi, ale ve skutečnosti mě to zabíjelo zevnitř,“ přiznala Amanda. V jejím těle se vytvořily jakési kapsy, do kterých silikonové implantáty zajížděly. Po dlouhých měsících utrpení se rozhodla, že musí jít na opravný zákrok.

Řekla jsem chirurgovi, že zákroku lituji,“ přiznala Amanda. Musela proto jít pod znovu pod kudlu. Oprava se povedla a modelka je nyní šťastná. Má velká prsa, která nikam nemizí a našla lásku. Se svým přítelem Stephenem je nadmíru spokojená. Před nebezpečím plastické chirurgie ale varuje ostatní. 

oshona ( 13. července 2017 21:47 )

To je neuvěřitelné, co všechno je modelka

Zobrazit celou diskusi