Mamince Petry Janů nebylo ještě ani osmnáct, když otěhotněla, a její otec v té době akorát maturoval. Na manželství nebyli zralí, a tak se po narození Petry rozvedli a ona putovala k babičce.

"Já jsem tátu jako malá vídala občas, mámu skoro vůbec. A u babičky bylo bezpečně. Máma za námi s babičkou jezdila z Bílé Hory na Ruzyň jen občas a jednou se objevila v novém spartaku. Mně se moc líbil a poprosila jsem ji, aby pro mě tím bourákem přijela do školy, že se pochlubím kamarádkám. Ona přislíbila, já sezvala všechny kamarádky k zábradlí před školu a čekala a čekala. Vyprdla se na mě. Dodnes mám v živé paměti ten pocit marnosti, který mě v mých osmi letech zachvátil," přiznala zpěvačka v rozhovoru pro magazín Téma.

V pozdějším věku, kdy už její maminka měla syny ve věku 4 a 5 let, za nimi Petra Janů občas jezdila. Zpěvačce se tam líbilo a u maminky už zůstala. Ale nedělalo to dobrotu. Šest let například nemluvila s nevlastním otcem a komunikovala s ním jen přes matku.

Dodnes si ale myslí, že její matka necítí žádné výčitky za to, že ji jako malou odložila. "Máma necítila nic. Byla naprosto sobecký člověk, který myslel jen na to, aby měl svůj vlastní klid," dodala Petra s tím, že právě neúplnost rodiny ji poznamenala natolik, že nikdy neměla potenciál založit vlastní rodinu a po dětech vlastně netoužila.

 Petra Janů: Proč nemám chlapa? Asi mě nikdo nechce!

Video
Video se připravuje ...

Petra Janů: Proč nemám chlapa? Asi mě nikdo nechce! David Turek, Petr Soukup

Fotogalerie
24 fotografií