„Celý areál umožňuje rozšiřování obchodní plochy o další desítky tisíc metrů čtverečních na přilehlých rozvojových územích, která jsou v našem vlastnictví. V konečné podobě tak Prague The Style Outlets poskytne návštěvníkům přibližně sto devadesát obchodů na tři sta tisících metrů čtverečných,“ uvedl Martin Kubišta, předseda představenstva Prague The Style Outlets.

Sjezd z Pražského okruhu na nákupní cetrum je zatím stále zavřený. Kvůli stavbě centra nedochází v lokalitě k žádným jiným dopravním omezením. Naopak, v loňském roce silničáři zvětšili kapacitu sjezdu z dálnice D7, který je společným pro obchodní centrum a pražské letiště. Vznikly zde dva nové kruhové objezdy, díky kterým je doprava plynulejší.

Autem i MHD

Dále probíhá jednání o přístupnosti MHD za využití stávajících linek, které by jezdily častěji. Ovšem primární dostupnost bude autem. K dispozici bude až dva tisíce tři sta míst.

Češi obecně v outletových centrech rádi nakupují. U nás najdeme hned dvě a to Freeport Fashion Outlet v Hatích u Znojna, v Praze Fashion Arena Outlet Center ve Štěrboholích. Mezi oblíbenými je také rakouský Panrdorf a mnoho dalších.

VIDEO: Triky, jak zvládnout nákupy s dětmi, mrkněte do reportáže.

Video
Video se připravuje ...

Triky, jak zvládnout nakupování s dětmi Youtube/WhatsUpMoms