Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Diana (†32) se vracela s tátou (†57) z promoce, zemřeli při bouračce před očima příbuzných

Autor: shp - 
12. července 2017
19:59

Táta a dcera se vraceli domů z promocí v Bratislavě. Do Jahodné, kde na Dianu (†32) čekala její novorozená dceruška, to měli už jenom deset kilometrů. Pak se ovšem její otec Juraj (†57) rozhodl předjet pomalejší vůz, ale nestihl se včas zařadit. Srazil se s protijedoucím kamionem. Náraz byl bohužel fatální.

Malinká dceruška se s mámou již nikdy neuvidí. „Dianka se před rokem vdala a měla maličkou dcerku. Zanedlouho oslaví první narozeniny,“ řekl známý rodiny pro Nový Čas. Diana podle něj před odchodem na mateřskou dovolenou učila na místní základní škole. „Děti ji zbožňovaly. Je to hrozná tragédie,“ dodal.

Náraz, který viděli příbuzní jedoucí za dcerou s otcem, byl zdrcující. „I přes to, že hasiči i záchranné složky se dostali na místo okamžitě, za pár minut, protože to bylo v blízkosti hasičské stanice tu v DS, bohužel už se těmto dvěma osobám pomoci nedalo,“ řekl TV Joj ředitel hasičů Tibor Čandal.

Řidič kamionu se snažil vozu vyhnout, ale nepodařilo se mu to. On i Juraj totiž v poslední okamžik před srážkou uhnuli stejným směrem. „Vždyť je to velký kolos, je to 40 tun. Podle jeho tvrzení se nedalo předjet, protože nebohý nestihl zařadit, takto to asi vypadá,“ vysvětlil televizi zaměstnavatel řidiče kamionu Oliver Pongrácz.

altamira ( 13. července 2017 09:34 )

Neučila v MŠ, ale na základní škole...

zaka ( 13. července 2017 09:04 )

Každý řidič by měl mít zafixováno když už se stane chyba tak né přímý střet a v tomto případě to vypadá že měl vlítnou do pole

mart33 ( 13. července 2017 08:15 )

Učitelka v MŠ ve 32 "promovala".... To že musí mět každý úředník VŠ je nařízení z Bruselu. Kdyby jsme nebyli v EU, tak by se ta tragedie nestala.

dingous ( 12. července 2017 21:49 )

nojo, Slováci... taky dobrý bylo, jak slovenský poliši chtěli vsadit do letadla dva Maroko-migranty a vrátit je do vlasti...a ty dva jim na letišti utekli

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání