Hubnutí podle Instagramu! Tyhle ženy vám poradí, jak cvičit a co jíst

  • Hubnutí podle Instagramu! Tyhle ženy vám poradí, jak cvičit a co jíst
    14. července  2017 
     06:00

    Ještě jste nerozklíčovala, co je dobrého na dnešní moderní době? Možná je čas zjistit, že i vy můžete mít nějaký benefit z toho, že ostatní zveřejňují své fotky na Instagramu. Možná nakonec zjistíte, že na tom přece jenom něco je!

  • @milujemefitnessczsk

    @milujemefitnessczsk
    Autor: Instagram/@milujemefitnessczsk

    Pokud jste nad sebou už zlomila hůl a máte pocit, že jste jediná na světě, komu se nedaří zhubnout, pak začněte sledovat účet @milujemefitnessczsk. Když uvidíte, kolika dívkám se podařilo získat tělo, jaké si dlouho vysnívaly, zaručeně chytíte druhý dech. Nejsou to fotomontáže! Dívky na účet zasílají fotky před proměnou a po ní. Když zaberete, tak na vývěsce můžete být za pár měsíců i vy!

  • @thecrunchyradish

    @thecrunchyradish
    Autor: Instagram/@thecrunchyradish

    Nevíte už, co si připravit k snídani nebo jakou zdravou svačinku si vzít do práce? Když začnete sledovat tuto dívku @thecrunchyradish, nikdy neztratíte inspiraci. Miranda Hammer je registrovaná dietoložka a moc dobře ví, jaké jídlo je pro vás dobré, zdravé a dietní. A nejen to! Taky ví, jak ho naservírovat tak, že nemáte šanci odolat!

  • @andreabezdekova

    @andreabezdekova
    Autor: Instagram/@andreabezdekova

    Potřebujete větší motivaci, abyste začala na svém těle skutečně pracovat? Tady ji máte! Když pořádně zaberete, můžete se stát další Českou Miss. Andree Bezděkové se loni ten sen splnil. Začněte sledovat její profil @andreabezdekova na Instagramu. Uvidíte, jak si vítězství užívá. A představte si, jak by slušelo vám!

  • @shutthekaleup

    @shutthekaleup
    Autor: Insagram/@shutthekaleup

    Je čas oběda a vy nevíte, co uvařit? Nebojte se, někdy se dá i z toho, co dům dá, vykouzlit krásný pokrm. Stejně tak, jak to dokáže Jeannette Ogden – na Instagramu jako @shutthekaleup. Její jídla jsou zdravá, dietní, a přestože by si někdo mohl myslet, že prostě jen uvařila, co právě v ledničce našla, vypadají jako z časopisu!

  • @gypsyon__

    @gypsyon__
    Autor: Insagram/@gypsyon__

    Dobře, tady jsme možná už trochu přecenily vaše gymnastické schopnosti, přesto si ale myslíme, že tuhle dívku stojí za to sledovat na Instagramu @gypsyon__. Přestože ne každý dovede to, co ona, její fotky a videa vás donutí minimálně to zkusit, a to už je dobrý začátek. Hannah se svým přítelem cvičí acrojógu, a pokud vás za srdce nechytí to, co spolu dokážou, určitě si zamilujete, jak romantický vztah mají.

  • @celestebarber

    @celestebarber
    Autor: Insagram/@celestebarber

    Máte pocit, že vás všechny tyto krásné dívky naopak demotivovaly? Nevěšte hlavu, tady je jeden profil, který vás zaručeně rozveselí. Celeste Barber, která je na Instagramu jako @celestebarber, je herečka, komediantka – a především je výborná její parodie na všechny krásné modelky a celebrity. Pokud se kouknete na její profil, jen tak už nepřestanete.

    Video se připravuje ...
    @celestebarber • VIDEO: youtube.com/Adriana Minadi

/
Autor: Rebeka Stoklasová

Diskuse ke článku

.

Aplikace a kalkulačky

BMI
kalkulačka
Výpočet
energetického
příjmu

Jídelníčky na míru

Vyberte si jídelníček na míru
a hubněte konečně efektivněji