Eva bez svého pejska Finnegana, kterému zkráceně říkala Finky, neudělala ani krok. Byl její oporou, když se rozváděla s prvním manželem, ale byl s ní v době, když skončil vztah s Viktorem Taušem. „Chlapa nepotřebuji, mám psa,“ tvrdila po rozchodech. Brala ho s sebou i do Ameriky, kde má svůj druhý domov. A dokonce si zahrál i ve snímku Klauni.

„Finn je parťák na plátně i ve skutečnosti. Byl maskotem natáčení. Když jsme točili ve studiu a on zrovna nepracoval, tak se mně vyhýbal jako čert kříži, abych ho náhodou nezavřela do traileru. Byl neustále s Viktorem za kamerou, věděl, že není v záběru, a jak mě viděl, tak se schovával, abych ho nezabásla. Příležitostně prolézal studio, takže, když nebyl vidět, tak jsem zavolala jeho jméno a odněkud se vynořilo špínou příšerně obalené stvoření, které se každý večer muselo vydrhnout,“ pochlubila se Jeníčková.

Ale 22. června na sociální síť napsala, že Finky ve věku dvanácti let navždy odešel. Sladký chlapeček, irský skřítek, kouzelný strážný anděl,“ okomentovala snímek herečka, která se po letech objeví v českém seriálu TV Prima Polda.

Fotogalerie
8 fotografií