Po páté hodině odpolední způsobily dvě obří barevné ryby v metropoli rozruch. Nadšení turisté si maličký průvod fotografovali a předháněli se, kdo udělá lepší snímek. Dvě ryby naváděli houslisté na chůdách, kteří čas od času vykřikovali: „Vše je za dveřmi! Přijďte Za dveřmi!“

Festival tak odstartoval devátý ročník. Těšte se na čtyři dny naplněné více než 35 představeními od souborů ze 7 evropských zemí, k tomu každý den na večerní hudební koncerty. 
Video
Video se připravuje ...

Podívejte se na průvod Za dveřmi Eva Fornálová

Nejen v Holešovicích

„Po dvouleté pauze se opět vracíme do centra metropole. Dva dny budeme také před prostorem galerie Rudolfinum, kde zahraje španělský umělec Adrian Schvarzstein s litevskou artistkou Juraté Širvyté-Rukštelé,“ prozradila Dominika Skálová, jedna z pořadatelek festivalu.

Oproti předchozím ročníkům si ten stávající připravil více programu. Začátek dne vystoupení bude tedy už ve dvě hodiny odpoledne. „Myslíme tedy nejen na dospělé diváky, ale i děti, které mají prázdniny,“ sdělila Skálová. Důležité taky je to, že jsou všechna vystoupení zcela zdarma.

Celý program si prohlédněte na oficiálních stránkách.

Fotogalerie
22 fotografií