O Nikole B. a její kamarádce Nikole V. (22) nyní mluví celé Česko. Dívky vysílaly autonehodu, která jednu z nich stála život. Druhá skončila se zraněními v nemocnici. Při zběsilé jízdě se vybouraly v Obrnici na Mostecku a najely do protihlukové stěny.  

Podle kamarádky, která ji často vídala, byla Nikola B. vždy hodná dívka. Bohužel se ale připletla k partě, které ji dostala do problémů. Pak to s ní šlo z kopce. Kvůli přátelům měla skončit dokonce ve vězení.

„Znala jsem Nikolku dobře. Byla to moje sousedka. Chodila k nám často. Bohužel se v 19 letech ve Francii s kamarády zapletla do průšvihu. Seděla pak v cizině 10 měsíců. Myslím si ale, že teď je to už jedno, řekla Blesk.cz žena, která si nepřála být jmenována.

Francouzský web Nord Littoral v roce 2015 uvedl, že mladé ženě stejného jména hrozilo v zemi 10 měsíců ve vězení a poté vyhoštění. Důvodem mělo být pašování čtyř Albánců z Francie do Velké Británie.

Uprchlíci prý dokonce byli skrýváni v naprosto nelidských podmínkách. K dispozici měli údajně malinkatou místnost o velikosti pouze 1,9 x 1,2 metru. Česká policie tyto informace nekomentuje.

Vše o šílené jízdě se dočtěte zde

Video
Video se připravuje ...

Holky vysílaly divokou jízdu na Facebooku, jedna zemřela Facebook

Fotogalerie
28 fotografií