Již tradičně je Moët party hlavně ve znamení krásných dam, které vynesly slavnostní róby. Mezi prvními se na červeném koberci blýskly dvě půvabné herečky, Jitka Schneiderová (44) a Táňa Pauhofová (33), kterým dělal garde jejich kolega Jiří Dvořák (50).

Jitka, která je prý ve Varech jen na otočku a zítra odjíždí, už prý jako správná milovnice kinematografie stihla zhlédnout 4 filmy. Prozradila, že ji nejvíce zaujal snímek Přízrak. Její kolegyně je v tomto ohledu poněkud pozadu. „Já jsem přijela dneska, takže jsem zatím nestihla, ale na zítřek už lístky mám,“ svěřila se Pauhofová. Na dotaz, jak dlouho se chystají dámy na akci zdržet, odvětila sexy zrzka jen: „Já se těším, že potkám lidi, které mám ráda, to je pro mě nejdůležitější.“

Video
Video se připravuje ...

Lucie a Michal Dvořákovi na Moet párty Blesk TV

Velice to slušelo i Lucii Dvořákové (39), která vsadila na velmi odvážný model od Beáty Rajské. „Zatím si odvahu můžu dovolit," pokrčila rameny DJ Lucca. Pod látkou prosvítalo poměrně dost z Lucčiny štíhlé postavy, a tak není divu, že ji doprovázel její manžel Michal Dvořák (51) z kapely Lucie, aby si mohl svou choť ohlídat.

I když v rozhovoru pro Blesk.cz tvrdil, že žárlit určitě nebude. Děti nechali manželé na hotelu s chůvou, a tak jim nic nebrání to pořádně rozjet. „Já se pokusím tady být co nejdelší dobu, nejradši to zavřu,“ vtipkoval Michal s tím, že ideálně by chtěl tančit až do rána.

Video
Video se připravuje ...

Nikol Švantnerová na Moet párty Blesk TV

Naopak bez dozoru ponechal zpěvák Paľo Habera (55) svou partnerku Danielu Peštovou (46). Kvůli přípravě na hudební festival totiž musel odjet do Jihlavy. Topmodelka si mezitím podomácku vyléčila nachlazení silnou česnečkou, aby byla večer zase fit.

Bez partnera přišla též modelka Aneta Vignerová (29). „Já většinou na tyto akce chodím sama,“ řekla s tím, že přítele nechala doma. „Ještě to není takové, že bychom chtěli někam spolu chodit, zatím se poznáváme,“ vysvětlovala. 

Společnost ji tak dělala jen kamarádka Kateřina Průšová (33), která party prozářila overalem z dílny návrháře Jiřího Moravce z Teplic. Zvolila ho záměrně ke světelnému tématu, který v podstatě dodržela i sama Aneta díky blyštivým náušnicím v ceně kolem 3 milionů.

Video
Video se připravuje ...

Schneiderová a Pauhofová na Moët párty: Proč přišly bez mužů? Blesk TV

Další brunetka, Nikol Švantnerová (24), sice přišla se svým partnerem, přesto ho ale veřejnosti neukázala. Nazvala ho proto vtipně „paní Columbovou“, čímž narážela na známý kriminální seriál, v němž manželku poručíka Columba také nikdy nikdo neviděl. Bez přítele a hokejové legendy Jaromíra Jágra (45) se musela obejít Veronika Kopřivová (26), která přišla v doprovodu svého dvorního stylisty Jakuba Ponera.

Rámě svého nového milého ostatně nevyužila ani Eliška Kaplicky (39), kterou na Moët party doprovázel její tatínek. Ve Varech je pak prý také s dcerou a celou rodinou. Producentka a vdova po světoznámém architektovi Janu Kaplickém (†71) nejvíce zaujala výrazným náhrdelníkem. Prozradila, že si ho pořídila v italské Modeně. Když ho vezla domů, pořádně ho smotala, a tak si nebyla jistá, zda ho má správně. „Nevím ale, jestli to tak má přesně být,“ přiznala Eliška o šperku.  

Video
Video se připravuje ...

Taťána Makarenko na Moet párty TV Blesk

Nemohla chybět ani modelka Simona Krainová (44), která původně letošní Vary chtěla zcela vynechat a místo toho odjet s rodinou na dovolenou. Nakonec si to ale kvůli pracovním povinnostem rozmyslela a přijela. V šibeničním termínu si tak nechala ušít šaty, ovšem nikdo by do nich neřekl, že byly spíchnuté horkou jehlou.

Fotogalerie: Moët party v Karlových Varech
47 fotografií

Simona působila v róbě úchvatně a sama se očividně cítila velmi dobře, protože do kamery Blesk.cz laškovně vystrčila zadek. Učinila tak v reakci na svou fotku v tangách, kterou zveřejnila na sociálních sítích. Údajně to byl nápad jejího manžela, podnikatele Karla Vágnera. S mužem a s dvěma syny, které zatím nechala u babičky, odjíždí Krainová hned druhý den po večírku na odloženou dovolenou do Toskánska. Proto nepočítá s tím, že by se zdržela dlouho nebo přespříliš oslavovala.

Video
Video se připravuje ...

Aneta Vignerová na Moet párty Blesk TV

 Další hosté večera byli například moderátor Leoš Mareš (41) s přítelkyní Monikou Koblížkovou, herečky Eliška Křenková (27) a Bára Mottlová (30), návrhářka Beáta Rajská (55) či designer skla Rony Plesl s manželkou. Samozřejmě nechyběl ani ředitel MFF v Karlových Varech Jiří Bartoška (70) s manželkou Andreou.

Vše o MFF Karlovy Vary 2017 čtěte ZDE >>>

Video
Video se připravuje ...

Daniela Peštová - Moet Blesk TV

Fotogalerie
53 fotografií