Loni v Karlových Varech Veronika zazářila již na červeném koberci na zahájení filmového festivalu. Společně s Jágrem byli jako dvě hrdličky a v podstatě se od sebe nehnuli ani na krok. Jenže tentokráte je všechno jinak. Blondýnka letos přijela do lázeňského města sama a navíc až téměř v závěru.

Podle všeho jí totiž spíše než filmy zajímají prestižní společenské akce. Zřejmě se chystá na vyhledávanou MOËT party, která se odehraje ve čtvrtek v noci. Napovídá tomu Veroničino načasování, jelikož dorazila právě ve čtvrtek odpoledne, které navíc strávila z velké části zkrášlováním. Na sociální síti se sama pochlubila svými střevíčky a zveřejnila též fotky a krátká videa ze salonu, kde se nechala učesat a nalíčit.

Proč ale na festival tentokráte nedorazil také její přítel Jaromír? Kdekdo by si jeho absenci mohl vysvětlovat tak, že to mezi ním a Kopřivovou poněkud skřípe. Jenže pravda bude zřejmě jinde a hokejová legenda tak musela zůstat v zahraničí kvůli pracovním povinnostem. „Nemohl přijet, měl nějakou práci,“ přiznala sama Veronika.

O tom, že jejich láska zatím rozhodně neuvadla, svědčí ostatně i fotky, které Jágrovu milou zachycují, jak během procházky ve Varech sklání hlavu nad telefonem. Nedívala se skoro ani na cestu, protože měla právě oči jen pro svého hokejistu na displeji. Dvojice spolu na dálku vedla videohovor a vzájemně si sdělovala novinky. Asi už se jim zkrátka zastesklo.

Fotogalerie: Moët party v Karlových Varech
47 fotografií

VIDEO: Jágr s Kopřivovou loni ve Varech

Video
Video se připravuje ...

Kopřivová o Jágrovi: Jarda mě má nejraději ráno! Proč? Blesk TV

Vše o MFF Karlovy Vary 2017 čtěte ZDE >>>

Fotogalerie
41 fotografií