Úterý 16. dubna 2024
Svátek slaví Irena, zítra Rudolf
Oblačno, déšť 10°C

Co si o sexu v autě myslí skutečné ženy? Je to rajcovní, nebo za trest?

  • 8. července 2017 | 06:00

    Je léto a to vybízí ke všem možným sexuálním hrátkám. Venku je teplo, vyjíždíme do přírody na výlety, hudební festivaly a auto je prostředek, který nám v mnoha případech slouží místo stanu. Pokud jste v autě ještě sex neměla, ale pomýšlela jste na to, přečtěte si, jaké zkušenosti mají jiné ženy.

  • Na začátku vztahu to bylo super

    Autor: profimedia.cz - ilustrační foto
    Jako začínající milenci jsme sex v autě provozovali a bylo to super. Vyzkoušeli jsme jak přední, tak zadní sedačky. Zůstali jsme spolu a od té doby už máme několikáté auto, jen ten sex už provozujeme trochu komfortněji.

  • V dodávce jde všechno

    Autor: shutterstock
    No už pár let ne, ale dříve dost často, ale my měli dodávku, spali jsme vzadu na fesťákách, výletech, takže bylo místa dost na vše.

    Chcete vědět, jaký je ideální penis? Podívejte se na video:

    Video se připravuje ...
    Gábi se nebojí zeptat: Opravdu záleží na velikosti a existuje ideální penis • VIDEO: Adam Balažovič/BPŽ

  • Raději si to už odpustím

    Autor: profimedia.cz
    Když mi bylo dvacet čtyři, tak jsem spala v autě s partnerem poprvé a naposled. Byl březen, takže bylo ještě dost zima, a přestože byla vyhřívaná sedadla, tak jsem dostala poprvé zánět močového měchýře. Buď z té zimy, nebo že nebyla předtím pořádná hygiena. V létě jsem měla opět možnost mít s milencem v autě sex, ale obava, že bych měla zase tyto trable, byla silnější a raději jsem si sex odpustila.

  • Je to zpestření

    Autor: shutterstock
    Když je to auto větší, tak proč ne. S přítelem také občas zajedeme na pole, přestože máme vlastní byt. Mně osobně se to v autě moc líbí. Je to zpestření, trochu dobrodružné, zkrátka super.

    Podívejte se, jak na masáž penisu:

    Video se připravuje ...
    Gábi se nebojí zeptat: Masáž penisu v praxi a jak na to • VIDEO: Adam Balažovič/BPŽ

  • Raději hodinový hotel

    Autor: shutterstock
    Myslím si, že nejde ani tak o to, jestli to dělat na zadním sedadle nebo na kapotě. Jde o to, s kým se hodláte vrhnout do víru vášní. V nouzi je auto dobré, ale podle mě je lepší najít si někoho, kdo bude mít aspoň na to, aby zaplatil hodinový hotel.

  • S nudným partnerem bude nuda všude

    Autor: shutterstock
    Sex v autě jsem měla několikrát v životě. Pro mě ale není tak důležité, kde mám sex, ale s kým. S nudným patronem bude sex nuda jak v autě, tak kdekoli jinde. Pokud je to pan Dokonalý, užiju si sex i se zadkem v mraveništi, natožpak v autě!

    Jaká jsou kritéria výběru partnerky? Podívejte se na video:

    Video se připravuje ...
    Gábi se nebojí zeptat: Podle čeho si muži vybírají sexuální partnerku • VIDEO: Adam Balažovič

  • Pamatuji si každý detail

    Autor: shutterstock
    Můj první sex s manželem byl v autě. Bylo to v golfu a trochu divočina. Ukopli jsme klíče ze spínací skříňky, byla jsem samá modřina, ale dodneška si pamatuji každý detail. Klidně bych si to zopakovala, pro zpestření!

     

Diskuse ke článku
.