Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Dívka (24) chtěla krásnější prsa: Po zpackané plastice přišla o bradavky

Autor: lm - 
3. července 2017
20:15

Mladá Kirsty (24) z anglického Glasgow toužila po krásných ňadrech. Plastická operace ji stála majlant, místo vysněného poprsí jí ale zbyly oči pro pláč. Doktoři totiž zákrok zfušovali a Kirsty přišla o bradavky.

Angličanku Kirsty (24) trápila povislá prsa. Mladá dívka se proto svěřila do péče plastických chirurgů a rozhodla se, že raději zaplatí víc těm britským, než aby riskovala operaci v zahraničí. Teď toho ale hořce lituje.

Kirsty dala za modelaci prsou celkem 6000 liber (bezmála 180 tisíc Kč) britské společnosti Transform Medical Group. Po operaci se jí do rány dostala nekróza, její rumunská doktorka Dana Vasilescu jí však ujišťovala, že je vše v pořádku. "Cítila jsem se hrozně. Věděla jsem, že je něco špatně. Nevím, jestli to bylo jazykovou bariérou, nebo neznalostí, ale neměla se mnou žádný soucit," popsala dívka britskému deníku DailyMail.

Dívce se to nezdálo a vyžádala si jiného doktora. Ten jí sice okamžitě nasadil antibiotika, ale už bylo pozdě. Kirsty zčernaly bradavky a nakonec o ně přišla úplně.

Po tomto incidentu Transform Medical Group s rumunskou doktorkou rozvázala pracovní poměr. Dana Vasilescu také přišla o lékařskou licenci, která jí umožňovala v Británii provádět operace.

"Musela jsem na revizní operaci. Nic není tam, kde by to mělo být. Má prsa jsou opravdu těžká a bolestivá a nemám bradavky. Vypadá to jako by mě někdo rozkuchal tupým a rezavým nožem," dodala Kirsty s tím, že navíc není jediná, kdo takto po zákroku od rumunské doktorky skončil. Podle jejích informací je takto "zmrzačených" dívek totiž více. Dana Vasilescu se ale vrátila do Rumunska a tam operuje nadále.

Video: Zájezdy do Česka za novými prsy. Jaké plastiky k nám lákají turisty

Video  Zájezdy do Česka za novými prsy. Jaké plastiky k nám lákají turisty  - Andrea Ulagová, Lukáš Červený
Video se připravuje ...

aeraluna ( 3. července 2017 22:11 )

Postižená děvčata mohou založit speciální salon pro fainšmekry - když se to uchopí za správný konec na všem se dá vydělat.

Zobrazit celou diskusi
Další články
Články odjinud