Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Soňa (†16) a Dáša (†24) vysílaly živě svoji smrt: Zemřely při opilecké jízdě

Autor: shp - 
3. července 2017
11:16

Mladá ukrajinská královna krásy Soňa Magerko (†16) a její kamarádka Dáša Medvědeva (†24) si vyjely na opileckou jízdu, která neskončila jinak než tragicky. Dívky vysílaly na internetu svou jízdu a zaznamenaly tak vlastní smrt. Vybouraly se a ani jedna nepřežila.

Mladičká Soňa měla nakročeno k zářné kariéře modelky. Ve svém rodném městě Izjum na východě Ukrajiny již vyhrála soutěž o nejkrásnější dívku. Ve světě modelingu už ale nezaboduje. Mladá kráska tragicky zemřela. Na vině je opilecká jízda s o osm let starší kamarádkou Dášou, která seděla za volantem.

Svoji smrt dívky vysílaly živě na internetu. S BMW narazily do lampy. „Do pr**le, je mrtvá. Další vypadla z auta,“ říká na video jeden z mladíků, kteří jeli s dívkami. „Prosím, přijeďte rychle. Stala se dopravní nehoda. Vypadá to, že je mrtvá. Je tu jedna dívka. Dvě dívky,“ blekotá druhý muž, který volá záchranku.

Soňa zemřela na místě. Její kamarádka Dáša zesnula při převozu do nemocnice. Silnice, na které se vybouraly, je přitom zcela rovná. Kdyby nepily, mohly ještě žít. Video ukazuje, že za volantem v době nehody seděla Dáša. Vůz byl její. Chlubila se s ním i na sociálních sítích. Soňa ji ale při jízdě neustále vyrušovala s alkoholem v ruce.

Dariya98 ( 31. srpna 2018 11:30 )

 Soňa (Sofie) a Dáša byly sestry - nikoli kamarádky … Je mi jich opravdu líto. Sociálni sítě už zabily už pres sto lidi. Messenger, kontrola zprav, videl na instagram, Musical.ly. Hlavně mi je lito jejich rodiny. ☹️

Jarabak ( 21. listopadu 2017 17:23 )

Výborně. Další *** vyřešená. Už svou jízdou nikomu neublíží. Dopadlo to dobře. Jediný, koho je škoda, je ta mladší, co neřídila.

miro21 ( 7. července 2017 23:51 )

Bohuzel - typicke kandidatky na Darwinovu cenu. Ten internet a "smart mobil" vam uplne vymazal mozek.

Limone ( 4. července 2017 10:43 )

Absolutně nezáleží na tom, jak člověk vypadá, ale na tom, v jakém stavu sedne za volat ! Pod vlivem alkoholu ohrožuje nejen sám sebe, ale i všechny účastníky silničního provozu a v tomto konkrétním případě to dopadlo dobře a to smrtí "krásných debilek"!

bullshit ( 3. července 2017 21:17 )

Zajímavé, opět asi BMW.Tato značka přitahuje vohnouty a blbce. Dneska jsem taky na jednoho narazil ( X5 ), hotový mistr světa...

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání