Luxusním vozem přijel David Ondříček v pátek odpoledne krátce před třetí hodinou bez partnerky Marthy Issové. Ta se už nejspíš připravovala na slavnostní zahájení. „To auto není nové. Mám ho asi už dva, možná tři roky. Přiznám se, že je úžasný a vždycky jsem si ho přál, ale nejsem takový automobilový fanatik, takže s ním zase moc často nejezdím,“ řekl Blesk.cz Ondříček. 

Pořizovací cena takového automobilu se pohybuje od 2,5 milionu korun. „Jo, asi jo. Myslím, že se dá pořídit v hotovosti. Kolik stojí, se dá najít v tabulkách,“ podotkl režisér. U jeho Porsche 911 model Targa záleží na roku výroby. Ten nejnovější kousek rovnou z dílny může majitele vyjít až na pěkných šest milionů korun.

Ondříček si na svůj vysněný vůz našetřil a tím si splnil dětský sen. „Měl jsem ho jako angličáka jako malý kluk. Přiznám se, že jsme vždy chtěli bydlet v domě, ale nakonec jsme si řekli, že budeme bydlet v bytě. Tím pádem jsem ušetřil spousty peněz, a tak jsem si koupil svůj dětský sen,“ rozvášnil se režisér, který se na festivalu zdržel pouze do soboty. Od středy totiž natáčí nový dvoudílný film pro Českou televizi.

Video
Video se připravuje ...

Martha Issová: Jsem věrná! Nejdůležitější je najít to, co chcete! redakce Blesk

Fotogalerie: Festival ve Varech 2017: Příjezdy hvězd a…
202 fotografií

Video
Video se připravuje ...

Bartoška s manželkou na MFF KV: Luxusní dárky z Hollywoodu! redakce Blesk

Video
Video se připravuje ...

Jitka Schneiderová oblečená v luxusu: Nic z toho mi ale nepatří! redakce Blesk

Vše o MFF Karlovy Vary 2017 čtěte ZDE >>>

Fotogalerie
61 fotografií